Zweizimmerwohnung dritte Etage, Ano Pefki, Pefki

Pefki
  • € 350.000
  • 3
  • 115
  • 2
  • 3
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 20.03.2024
Beschreibung
Βολικό διαμέρισμα στην Άνω Πεύκη που αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν άνετο και λειτουργικό χώρο. Εκτείνεται σε συνολική επιφάνεια 115 τ.μ. ενώ αποτελείται από 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, που προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα. Το κύριο μπάνιο είναι πλήρως εξοπλισμένο για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες μιας οικογένειας ενώ υπάρχει και ένα επιπλέον WC για μεγαλύτερη άνεση.
Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του διαμερίσματος είναι το μεγάλο περιμετρικό μπαλκόνι που προσφέρει μια εκπληκτική θέα. Είναι ο ιδανικός χώρος για να απολαύσει κάποιος τον καφέ του το πρωί ή ένα βραδινό γεύμα με θέα τη γύρω περιοχή.
Συνολικά, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια ιδανική ισορροπία μεταξύ άνεσης, λειτουργικότητας και ποιότητας ζωής.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Πεύκη είναι περιοχή του Βόρειου Τομέα Αθηνών, 10 χλμ. βορειοανατολικά του κέντρου της Αθήνας. Είναι η μία από τις δύο δημοτικές ενότητες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Παρά τη μικρή του έκταση, διαθέτει μεγάλα άλση και πολλούς χώρους πρασίνου, ενώ έχει καθαρά οικιστικό χαρακτήρα, με τη Λεωφόρο Ειρήνης να εξυπηρετεί τις επαγγελματικές χρήσεις στην περιοχή και να συνδέει την Πεύκη με τους όμορους δήμους. Η ονομασία του Δήμου προκύπτει από το φυσικό πλούτο της περιοχής στη χαρακτηριστική μεσογειακή πεύκη της Αττικής. Η πεύκη κοσμεί και το έμβλημα της τοπικής αυτοδιοικητικής οντότητας. Προσβασιμότητα: Συγκοινωνιακά εξυπηρετείται από τους γειτονικούς σταθμούς του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου Αμαρουσίου, KAT, Ειρήνη και Νερατζιώτισσα. Ο τελευταίος σταθμός εξυπηρετείται επίσης από τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο και από τη δημοτική λεωφορειακή γραμμή της Πεύκης.
Επενδυτική Δυναμική: Αποτελεί μία προσιτή και ελκυστική οικιστικά περιοχή των Βορείων Προαστίων.
Merkmale
Referenz
W-02U3N3
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
115 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
3° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Gemeinschaftsgarten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 350.000
Energieeffizienz
Baujahr
1988
Heizung
Unabhängige heizung
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren