Zweizimmerwohnung Τούμπα, Malakopi, Toumpa

ToumpaΤούμπα
  • € 150.000
  • 3
  • 75
  • 1
  • 2
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 01.06.2024
Beschreibung
Διαμέρισμα Προς Πώληση, 2ος όροφος στην περιοχή της ΆνωΤούμπας. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 75 τ.μ.. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια σαλοκουζίνα και μπάνιο και επίοης διαθέτει 1 θέση στάθμευσης ανοιχτή. Έχει κατασκευαστεί το 1996. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός. Διαθέτει ενεργειακά κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια και τα δάπεδα είναι: Ξύλο, Μάρμαρο. Η κατάστασή του είναι: Πολύ καλή, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, έχει θέα Καλή και έχει Μεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Γωνιακό και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα θωρακισμένη πόρτα, Ασανσέρ.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Merkmale
Referenz
733294
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
75 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
2° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 150.000
Eigentumswohnungskosten
€ 15/Monat
Energieeffizienz
Baujahr
1996
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
B
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren