Penthouse ausgezeichneter Zustand, 61 m², Riminiton, Ilion

Ilion
  • € 122.000
  • 2
  • 61
  • 1
  • 2
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 09.04.2024
Beschreibung
Ίλιον, Ριμινιτών: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο διαμπερές Οροφοδιαμέρισμα 61τ.μ. προσόψεως στον 2ο όροφο με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, εξωτερική αποθήκη και μπάνιο. Είναι επιπλωμένο, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένο το 1987 και διαθέτει θεα στην πόλη, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από μάρμαρο & πλακάκι, τζάκι, τέντες, σίτες, συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα.

Υπέροχο οροφοδιαμέρισμα Β ορόφου χωρίς ασανσέρ, προσόψεως διαμπερές και τριών όψεων πολύ φωτεινό μεγάλη βεράντα με κιόσκι και μπάρμπεκιου και περιμετρικά μπαλκόνια σε όλα τα δωμάτια και καινούργιες τέντες. Δίδεται επιπλωμένο ή και χωρίς στην ίδια τιμή. Παρέχει θυροτηλεόραση, συναγερμό με κάμερες συνδεμένο με κινητό και αστυνομία κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες, τζάκι και είναι έτοιμο και κατοίκιση και σε εξαιρετική κατάσταση. Κοντά στον πλατεία Ρίμινι στην αγορά και σε σχολεία με ήσυχη γειτονιά και θεά πόλη και μερική θέα Πάρνηθα. Παρέχει επίσης στο ισόγειο ιδιόκτητη αποθήκη 3,5τμ που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σαν κλειστή θέση στάθμευσης μοτοσυκλέτας. Είναι ελεύθερο και με όλα του τα χαρτιά έτοιμα για μεταπώληση. 

Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Επιπλέον χαρακτηριστικά: TZAKI, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΕΠΙΠΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Μπάρμπεκιου, ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ. Τιμή 122.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #11251 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Merkmale
Referenz
11251
Vertrag
Verkauf
Art
Penthouse
Fläche
61 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
2° Etage
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 122.000
Energieeffizienz
Baujahr
1987
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren