Einfamilienvilla Γράμμου, Zentrum, Kozani

KozaniΓράμμου
  • € 269.000
  • 5
  • 204
  • 2
Beschreibung
Μια μοναδική βίλα, εντός οικισμού, 204 τ.μ. σε ένα επίπεδο, δεν είναι μεζονέτα. Επιπλέον 122 τ.μ. ημι-ισόγειος βοηθητικός χώρος με δυνατότητα στάθμευσης 3 αυτοκινήτων (τηλεχειριζόμενη πόρτα) ή σε επιθυμητή διαμόρφωση. Γωνιακό οικόπεδο 1417 τ.μ. επί 2 ασφάλτινων δρόμων. Στους πρόποδες λόφου, με απεριόριστη θέα,

Ακίνητο πολεοδομικά πλήρως τακτοποιημένο και με πρόσφατη ηλεκτρονική ταυτότητα, το συμβόλαιο μπορεί να γίνει αμέσως. Το σπίτι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι άμεσα κατοικήσιμο και οι όποιες επιθυμητές εργασίες αλλαγών/ανακαίνισης μπορούν να γίνουν ενόσω το σπίτι κατοικείται.

Εξαιρετικά φωτεινό σπίτι! Σαλόνι με τζάκι, ενιαίο με 2 τραπεζαρίες, χωλ, 4 μεγάλες κρεβατοκάμαρες (οι 2 με μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες), δυο μεγάλα μπάνια (ένα εξυπηρετεί το σαλόνι και ένα τις κρεβατοκάμαρες), τρεις αποθηκευτικοί χώροι. Δυο είσοδοι με διπλές πόρτες, δυνατότητα +2 εξόδων. Κήπος με κιόσκι και διακοσμητική βρύση. Αν απαιτείται, το σπίτι μπορεί να δοθεί πλήρως επιπλωμένο, η επίπλωση βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Μπροστά υπάρχει Δημοτικός χώρος πρασίνου με μικρή πισίνα. Το συνολικό οικόπεδο αποτελείται από 3 επιμέρους οικόπεδα (416+616+385 τ.μ.) και η βίλα είναι χτισμένη στο μεσαίο τμήμα των 616 τ.μ. Μπορούν να χτιστούν και τα άλλα δυο οικόπεδα ανεξάρτητα ή μπορεί να χτιστεί ως ενιαίο οικόπεδο των 1.417 τ.μ. Ακίνητο με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης, κατάλληλο και για το πρόγραμμα "Χρυσή Βίζα". Αξία αντικατάστασης με νέο: άνω των €600.000.

Μόλις 2 χλμ. από τη νέα Πανεπιστημιούπολη της Κοζάνης και πολύ κοντά σε κόμβους της Εγνατίας Οδού.
Informationen
andere Merkmale
Kamin
Balkon
Möbliert
Privater Garten
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
EK-6128757 - 06.05.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
204 m²
Zimmer
5 (4 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Balkon
Möbliert
Privater Garten
Kosten
Preis
€ 269.000
Energieeffizienz
Baujahr
1982
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Ε
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson