Gebäude zur Verkauf

Soligeia
  • € 350.000
  • 5+
  • 200
  • 3+
Beschreibung
Στην επαρχιακή οδό Κορίνθου - Επιδαύρου στο ύψος του Σοφικού διατίθεται προς πώληση ακίνητο εντός οικοπέδου 2 στρ. Πρόκειται για δύο ανεξάρτητα μεταξύ τους οροφοδιαμερίσματα των 100τμ έκαστο. Αποτελούνται από ενιαίο χώρο καθιστικού με τζάκι, τραπεζαρία και κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα master και λουτρό. Το ακίνητο είναι πλήρως ανακαινισμένο , έχει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, a/c σε όλους τους χώρους, boiler, σύστημα παρακολούθησης με κάμερες, ευρύχωρες ντουλάπες και αυλή με κήπο και δυνατότητα στάθμευσης. Θα δοθεί με τα περισσότερα από τα έπιπλα που απεικονίζονται και τις ηλεκτρικές συσκευές.
Πρόκειται για ένα πολύ προσεγμένο και καλαίσθητο ακίνητο σε ήσυχη τοποθεσία με όμορφη θέα στην εξοχή και άμεση πρόσβαση στις κοντινές παραλιακές τοποθεσίες του Κόρφου και του Αμονίου (10 λεπτά οδικώς), ενώ απέχει από την Κόρινθο μισή ώρα και περίπου 1,5 ώρα από την Αθήνα.
Θα μπορούσε να αποτελέσει εξοχική ή μόνιμη κατοικία αλλά και να λειτουργήσει ως επενδυτικό ακίνητο μακροχρόνιας ή βραχυχρόνιας μίσθωσης.
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
EK-6129605 - 12.02.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Gebäude
Fläche
200 m²
Zimmer
5+ zimmer, 3+ badezimmer
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 350.000
Energieeffizienz
Baujahr
1987
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren