Zweizimmerwohnung 25ησ μαρτιου 135, Agios Nikolaos, Charilaou

Charilaou25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 135
  • € 280.000
  • 3
  • 96
  • 1
  • 2
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 28.03.2024
Beschreibung
Χαριλάου, Οσία Ξένη: Πωλείται διαμπερές Διαμέρισμα 96τ.μ. πολυτελείας στον 2ο όροφο με ασανσέρ με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, αποθήκη και μπάνιο. Είναι βαμμένο και διαθέτει θέα ανοιχτωσιά, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, θέση στάθμευσης, ενεργειακή κλάση A+, δάπεδα από πλακάκι, τέντες, σίτες, συναγερμό, δορυφορική κεραία. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους και επιτρέπονται τα κατοικίδια.

 

Το ακίνητο παραδίδεται με Ιταλική κουζίνα 8 μέτρων, ντουλάπες έπιπλο σε όλα τα υπνοδωμάτια, ηλεκτρικά στόρια, αντικουνουπικές σίτες,  εντοιχισμένα καζανάκια, έπιπλα μπάνιου, πλακίδια δαπέδου και λουτρού διάφορων διαστάσεων και χρωμάτων.

 

Επιπρόσθετα το ακίνητο διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, πλήρες σύστημα συναγερμού και πυρανίχνευσης, εγκατάσταση κλιματισμού, ηλιακού θερμοσίφωνα και οπτικής ίνας.

 

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κεντρική περιοχή της Χαριλάου δίπλα σε σχολεία, Αστυνομικό Τμήμα, Νοσοκομείο/ Κέντρο Υγείας, Τράπεζες/ ΑΤΜ, Σούπερ Μάρκετ, καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες. 

 

Κοντά σε στάσεις αστικών λεωφορείων.

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ.

 

Τιμή 280.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1972-1046
Merkmale
Referenz
1972-1046
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
96 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
2° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Balkon
Satellitenfernsehen
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 280.000
Energieeffizienz
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, fußbodenheizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren