Einfamilienvilla Καταρράκτης, Καταρράκτης 82102, Ionia, Chios

ChiosΚαταρράκτης, Καταρράκτης 82102
  • € 485.000
  • 5+
  • 280
  • 3+
  • Nein
Beschreibung
Κωδικός ακινήτου: 53301
Πωλείται, στο παραθαλάσσιο χωριό Καταρράκτης, πολυτελής Βίλα 3 επιπέδων, minimal σχεδιασμού, συνολικής επιφάνειας 279,55 τ.μ., σε εξαιρετικό Οικόπεδο έκτασης 2.125,35 τ.μ.
Η είσοδος της οικίας είναι άκρως εντυπωσιακή με τον χώρο υποδοχής και το εσωτερικό αίθριο το οποίο έρχεται σε επαφή με τον πάνω όροφο. Το καθιστικό με το τζάκι, η ευρύχωρη τραπεζαρία και η ημι αυτόνομη κουζίνα είναι άριστα διαρρυθμισμένα, με λειτουργικές γωνίες, ενώ διαθέτουν 5 μεγάλα ανοίγματα τα οποία οδηγούν στους ημιυπαίθριους χώρους όπου τμήματα αυτών διαθέτουν πέργκολα και χτισμένα εξωτερικά σαλόνια. Στο επίπεδο αυτό υπάρχει wc επισκεπτών.
Το πάνω επίπεδο είναι διαμορφωμένο ως ένα μεγάλο master room με ανισόπεδα επίπεδα και ιδιωτικό λουτρό καθώς και περιμετρικά παράθυρα με πανοραμική θέα και άμεση πρόσβαση σε τεράστιο μπαλκόνι για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.
Το ισόγειο τμήμα της Βίλας αποτελείται από καθιστικό, εσωτερική αποθήκη, 2 μπάνια και 4 άνετα υ/δ τα οποία διαθέτουν άμεση πρόσβαση στην πισίνα και τον διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο, όπου είναι περιτοιχισμένος με ψηλή περίφραξη προσφέροντας ιδιωτικές στιγμές χαλάρωσης με οικογένεια και φίλους.
Η κατοικία είναι σύγχρονη, με αρίστης ποιότητας υλικά και διατίθεται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη, με κλιματιζόμενους και εξαιρετικά φωτεινούς χώρους διαμορφωμένους έτσι ώστε η θέα στο γαλάζιο της θάλασσας και στην πισίνα να προσφέρεται ανεμπόδιστα.
Το ακίνητο περιβάλλεται από εξαιρετικά προσεγμένους κήπους και εκτάσεις που μπορούν να διαμορφωθούν περεταίρω, σύμφωνα με τη δική σας αισθητική.
Πρόκειται για ένα ακίνητο ξεχωριστής αρχιτεκτονικής, η οποία εναρμονίζεται τέλεια με το φυσικό περιβάλλον καθώς διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, διατηρώντας συγχρόνως το νησιώτικο χαρακτήρα της περιοχής.
Τιμή Συζητήσιμη.

Χίος Ιωνία Καταρράκτης ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 280 τ.μ. σε οικόπεδο 2125 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2006 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 122 τ.μ. - Τιμή: 485.000 €

Ρωτήστε μας !!
Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
53301 - 28.05.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
280 m²
Zimmer
5+ (5 schlafzimmer, 2 andere), 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Pool
Möbliert
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 485.000
Energieeffizienz
Baujahr
2006
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren