Duplexapartment Λεωφόρος Ενώσεως, 821 32, Χίος, Chios town, Chios

ChiosΛεωφόρος Ενώσεως, 821 32, Χίος
  • € 1.250.000
  • 5
  • 164
  • 3
  • Nein
Beschreibung
Κωδικός ακινήτου: 53229
Πωλείται, στο πολυτελές – eco friendly Συγκρότημα κατοικιών που κατασκευάζεται στο Κοντάρι, Μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 164,52 τ.μ.
Πρόκειται για ένα ακίνητο με μινιμαλιστική σχεδιαστική προσέγγιση με καθαρές γραμμές όπου το ισόγειο τμήμα αποτελείται από αυτόνομο χώρο υποδοχής, ενιαίο χώρο κουζίνα – καθιστικό, 2 υ/δ και το κυρίως λουτρό.
Συνεχίζοντας στον όροφο συναντάμε τον χώρο υποδοχής ορόφου με το laundry room, ένα master room με ιδιωτικό λουτρό και ακόμη ένα master room με ιδιωτικό λουτρό και walk in dressing room.
Ο περιβάλλοντας χώρος αποκλειστικής χρήσης έχει επιφάνεια 103,89 τ.μ. και κυριαρχεί το πράσινο, που αποτελεί βασικό στοιχείο της διαμόρφωσης, ενώ τα μπαλκόνια του ορόφου επιφάνειας 39,35 τ.μ. μπορούν να διαμορφωθούν με ζαρντινιέρες με φύτευση ώστε να εμπλουτίσουν τον χώρο και να συντελέσουν στην ενίσχυση του μικροκλίματος.
Στον διαμορφωμένο χώρο αναψυχής με την πισίνα, τον κοινόχρηστο χώρο BBQ, το γήπεδο Beach Volley και την παιδική χαρά προσφέρονται μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς με απέραντη θέα.
Η κατοικία διαθέτει σύστημα αφαλάτωσης και επεξεργασίας νερού, φωτοβολταϊκά πάνελ (PV panels) έτσι ώστε να παράγει την δική της ενέργεια από τον ήλιο, ενδοδαπέδια θέρμανση κορυφαίας εταιρείας, κλιματισμό αρίστης ποιότητας και ηλεκτρικά κουφώματα.
Όλα αυτά μαζί ενώνονται σε μια ρυθμική αλληλουχία που προσδίδει απόλυτη αρμονία στην εμπειρία πολυτελούς διαβίωσης σε συνδυασμό με την άνεση και την λειτουργικότητα, δημιουργώντας ένα συγκρότημα ανέπαφο στο πέρασμα του χρόνου και στην υψηλή αξία μεταπώλησης.

Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
53229 - 17.05.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
164 m²
Zimmer
5 (4 schlafzimmer, 1 anderes), 3 badezimmer
Etage
Erdgeschoss, Mit behinderten gerechtem Zugang
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Pool
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 1.250.000
Energieeffizienz
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren