Zweizimmerwohnung Άτταλος, Agia Triada, Kamatero

KamateroΆτταλος
  • € 250.000
  • 3
  • 85
  • 1
  • 3
  • Ja
Beschreibung
Κωδικός ακινήτου: 91-3103 - Καματερό Άτταλος ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 85 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2001 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη 4 τ.μ., τζάκι, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 250.000 € Αυτό το διαμέρισμα πρόκειται για αληθινό θεωρείο στο φως και στα φώτα πόλης.
Βρίσκεται στον 3ο όροφο και αποτελείται από δυο υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα , ευρύχωρο μπάνιο (χωρητικότητας και πλυντηρίου).
Από όλα τα σημεία του σπιτιού μπορείς να απολαύσεις απλετη θέα έως την θάλασσα του Πειραιά που απλώνεται μπροστά σου. Το ακίνητο, χτίστηκε το 2001 με εξαιρετικά υλικά (αντισεισμικό). Είναι μοντέρνο, φωτεινό, προσεγμένο στην παραμικρή λεπτομέρεια κατασκευής, εξοπλισμένο με : καινούρια έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες, κουφώματα, σίτες, θερμομονωτικά, τζάκι μοντέρνο ημικύκλιο, αποθήκη εύκολης πρόσβασης 4τμ, συναγερμός, ηλιακός, θυροτηλεόραση.

Αξίζει να τονίσουμε ότι διαθέτει parking πιλοτής με εύκολη είσοδο.
Χάρη στο κομβικό σημείο όπου είναι τοποθετημένο παρέχει άμεση πρόσβαση στην τοπική αγορά καθώς και σε κεντρικές αρτηρίες, πλησίον προαστιακού, Εθνικής και Αττικής οδού).

Ζήστε την απόλυτη εκδοχή της μοντέρνας πολυτέλειας, όπου κάθε επιθυμία σας για άνεση, στυλ και απομόνωση γίνεται πραγματικότητα!

ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΑΣΕΙΣ
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Informationen
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
91-3103 - 13.04.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
85 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
3° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 250.000
Eigentumswohnungskosten
€ 25/Monat
Energieeffizienz
Baujahr
2001
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren