Zweizimmerwohnung Φάληρο - Ιπποκράτειο, Ippokratio, Faliro - Ippokratio

Faliro - IppokratioΦάληρο - Ιπποκράτειο
  • € 85.000
  • 3
  • 45
  • 1
  • 0
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 19.02.2024
Beschreibung
Διαμέρισμα Προς Πώληση, : Ισόγειο, στην περιοχή του Ιπποκρατείου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 45 τ.μ.. Αποτελείται από σαλοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Έχει δική του αυλή και το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη είσοδο. Είναι πλήρως ριζικά ανακαινισμένο ηλεκτρολογικά και υδραυλικά και διαθέτει και θερμοπρόσοψη εξωτερική. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με κλιματισμό και επίσης διαθέτει ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι εξαιρετική και βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες και είναι ιδανικό για εκμετάλλευση αλλά και για ιδιοκατοίκηση. Το ακίνητο επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας. Τιμή: €85.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Merkmale
Referenz
775502
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
45 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 85.000
Energieeffizienz
Baujahr
1970
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
B
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren