Zweizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, Erdgeschoss, Zentrum, Pylea

Pylea
  • € 180.000
  • 3
  • 113
  • 1
  • 0
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 04.03.2024
Beschreibung
Αν ονειρεύεστε μια κατοικία καταφύγιο από τους έντονους ρυθμούς της πόλης, αυτό το πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα αξίζει την προσοχή σας. Βρίσκεται στο κέντρο της Πυλαίας, σε μια πολύ ήσυχη γειτονιά με ταυτόχρονα άμεση πρόσβαση σε ΜΜΜ, σχολεία και καταστήματα για τις καθημερινές σας αγορές. Πρόκειται για διαμέρισμα στο ισόγειο και αποτελείται από την ευρύχωρη σαλοκουζίνα με τζάκι, ένα μπάνιο και δύο άνετα υπνοδωμάτια. Η μεγάλη πλακόστρωτη αυλή θα σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το διαμέρισμα είναι πλήρως ανακαινισμένο με νέες ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, νέο λέβητα φυσικού αερίου και εγκατάσταση για θέρμανση και ζεστό νερό, νέα θερμομονωτικά και ηχομονωτικά κουφώματα, πόρτα ασφαλείας και συναγερμό. Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης το κατατάσσει στην κατηγορία Γ.

Το ακίνητο θα είναι διαθέσιμο από τον Αύγουστο του 2024 ενώ αποτελεί και ιδανική ευκαιρία για επένδυση λόγω της υψηλής ζήτησης στην περιοχή.

Η Πυλαία βρίσκεται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το ευχάριστο κλίμα, χωρίς υγρασία, ο χαμηλός συντελεστής δόμησης και το αυξημένο ποσοστό πρασίνου καθιστούν την Πυλαία ιδανική και περιζήτητη περιοχή κατοικίας. Μια ήσυχη περιοχή με υψηλή ποιότητα ζωής που προσφέρει πολλές ανέσεις και υπηρεσίες που χρειάζονται οι οικογένειες, όπως καλά σχολεία, πάρκα, παιδικές χαρές και υγειονομικές υπηρεσίες.
Επιπλέον, η Πυλαία έχει έντονο αίσθημα κοινότητας, με πολλά πολιτιστικά και κοινωνικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, όπως το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία προστάτη του χωριού, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετική ευκαιρία για τις οικογένειες να συμμετάσχουν και να δημιουργήσουν σχέσεις με άλλες οικογένειες στην περιοχή.

Προσβασιμότητα: Η Πυλαία βρίσκεται σε απόσταση μόλις 11 χιλιομέτρων από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία και 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, ενώ η άμεση πρόσβαση στον περιφερειακό την φέρνει κοντά σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης.

Επενδυτική Δύναμη: Η Πυλαία, γνωστή για την υψηλή ποιότητα ζωής, το όμορφο περιβάλλον της, τις υποδομές της και την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, φιλοξενεί έναν αυξανόμενο αριθμό επιχειρήσεων και έχει γίνει μια δημοφιλής τοποθεσία για επενδύσεις στον τομέα των ακινήτων, με υψηλή ζήτηση για στέγαση υψηλής ποιότητας.
Merkmale
Referenz
W-02UKH8
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
113 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
Erdgeschoss, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 180.000
Energieeffizienz
Baujahr
1981
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung
Energieeffizienzklasse
Γ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren