Duplexapartment Βύρωνας, Neo Pagkrati, Vironas

VironasΒύρωνας
  • € 330.000
  • 4
  • 95
  • 2
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 27.02.2024
Beschreibung
Βύρωνας - Μεταμόρφωση, διατίθεται προς πώληση νεόδμητη μεζονέτα, συνολικής επιφανείας 95τμ, στον 5ο – 6ο όροφο, υπό κατασκευής πολυκατοικίας, η οποία θα αποπερατωθεί στα μέσα του 2025. Η πολυκατοικία διακρίνεται για το μοντέρνο σχεδιασμό της καθώς και για τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά κατασκευής της . Ένα από τα ιδιαίτερα στοιχεία του design της είναι τα μεγάλα ανοίγματα στην πρόσοψη που σε συνδυασμό με τα γυάλινα κιγκλιδώματα στις βεράντες χαρίζουν άπλετο φως στους εσωτερικούς χώρους. Ο κατασκευαστής έβαλε στο επίκεντρο της σκέψης και του έργου του την εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών μιας οικογένειας.

Η μεζονέτα αποτελείται από δύο επίπεδα, με έκταση 49,2 τ.μ. στον 5ο όροφο και άλλα 45,6τ.μ. στον 6ο όροφο, τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω εσωτερικής σκάλας. Στο κάτω επίπεδο υπάρχει η open plan κουζίνα, το WC για τους επισκέπτες και το ευρύχωρο καθιστικό με πρόσβαση σε μια μεγάλη βεράντα περίπου 18 τ.μ. Το επάνω επίπεδο περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, από τα οποία τα δύο έχουν πρόσβαση σε μπροστινή βεράντα περίπου 18 τ.μ. καθώς και ένα άνετο μπάνιο με παράθυρο για τον φυσικό εξαερισμό του χώρου.
Στα χαρακτηριστικά της πολυκατοικίας συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων: τα Φωτοβολταϊκά Πάνελ για το κοινόχρηστο ρεύμα, ανελκυστήρας, κοινόχρηστοι χώροι με μάρμαρο, βιομηχανικό δάπεδο σε όλες τις θέσεις parking, αντιολισθητικά πατώματα στα μπαλκόνια και στην ταράτσα, αντισεισμική θωράκιση, θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Επιπλέον χαρακτηριστικά του διαμερίσματος: Πόρτα ασφαλείας, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια τεσσάρων εποχών και σίτες, αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητας, ενδοδαπέδια θέρμανση, εξωτερική θερμομόνωση, νυχτερινό ρεύμα, θυροτηλεόραση με δυνατότητα αυτόματης καταγραφής ήχου και εικόνας, ηλιακός θερμοσίφωνας, 1 κλειστή θέση στάθμευσης με υποδομή για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου και τέλος, αποθήκη στο υπόγειο.
Εν κατακλείδι το ακίνητο προσφέρει έναν υψηλού επιπέδου συνδυασμό άνεσης και λειτουργικότητας, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για την καθημερινή ζωή.

Ενεργειακή Κλάση: Α+

Απόσταση από:
Στάση λεωφορείων: 100μ.
Θέατρα Βράχων: 1800μ.
Αγορά Βύρωνα: 500μ.

Τιμή: 330.000€ (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Merkmale
Referenz
764586
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment
Fläche
95 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
5° Etage, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 330.000
Eigentumswohnungskosten
€ 80/Monat
Energieeffizienz
Baujahr
2024
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, fußbodenheizung
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren