Zweizimmerwohnung neu, fünfte Etage, Perivolia, Galatsi

Galatsi
  • € 455.000
    € 515.000(-11,7%)
  • 3
  • 107
  • 2
  • 5
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 24.05.2024
Beschreibung
Το υπέροχο, σύγχρονο και μοντέρνο νεόδμητο αυτό διαμέρισμα βρίσκεται στον πέμπτο όροφο με έκταση 108 τετραγωνικά μέτρα, προσφέρεται σε ελκυστική τιμή και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2025.

Η διάταξη του διαμερίσματος περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια με ευρύχωρες ντουλάπες, ένα ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία με τζάκι. Διαθέτει ένα μπάνιο και ένα WC επισκεπτών.
Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα τεράστια μπαλκόνια του, αυτοί οι μεγάλοι χώροι επιτρέπουν την άφθονη φυσική φωτεινότητα και προσφέρουν εκτεταμένη θέα, ενισχύοντας την εμπειρία διαβίωσης.

Περιλαμβάνεται στη βασική τιμή:
Κουζίνα: Πλήρως ολοκληρωμένη κουζίνα από τη Gruppo Cucine . Κλασικός νεροχύτης με σχεδιαστικά εξαρτήματα . Επιφάνειες επίπλων και συρταριέρες από γυαλί με μεταλλικά πλαίσια και υψηλής ποιότητας γερμανικά εξαρτήματα . Πορσελάνινος πάγκος . Ανοίγματα και καλωδίωση για φούρνο, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, εστία μαγειρέματος . Εγκαταστάσεις φωτισμού.
Μπάνιο/WC : Πλήρως ολοκληρωμένο μπάνιο με κλασικό νεροχύτη και σχεδιαστικά εξαρτήματα . Σχεδιαστικά εξαρτήματα ντους . Παροχή για κουρτίνα ντους . Νιπτήρες με φυσικά υλικά και υψηλής ποιότητας εξαρτήματα . Πορσελάνινο δάπεδο με επιτοίχια τουαλέτα και κρυφούς μηχανισμούς . Παροχή για φωτισμό και καθρέπτη . Παροχή για εξωτερικό εξαερισμό
Υπνοδωμάτια: Παροχή για φωτισμό . Ντουλάπα πλήρως εντοιχισμένη με φυσικά υλικά και υψηλής ποιότητας εξαρτήματα . Παροχή για μονάδα κλιματισμού και θέρμανσης . Ενεργειακά αποδοτικά συρόμενα παράθυρα . Παροχή για τηλεόραση
Σαλόνι : Εγκαταστάσεις φωτισμού . Παροχή για μονάδα κλιματισμού και θέρμανσης . Ενεργειακά αποδοτικά συρόμενα παράθυρα και πόρτες μπαλκονιού . Παροχή για τηλεόραση
Πρόσθετα χαρακτηριστικά και παροχές:
Τοίχοι με κρεμαστά θερμαντικά σώματα και καλοριφέρ.
Παροχή για σύστημα κλείστου κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) και συναγερμό ασφαλείας .
Δάπεδα Ιταλικά πλακάκια πορσελάνης .
Φωτισμός μπαλκονιού .
Πόρτες από υψηλής ποιότητας ξύλο και σχεδιαστικές λαβές .
Πολλαπλές ηλεκτρικές πρίζες κατάλληλα τοποθετημένες σε όλο το διαμέρισμα .
Παροχές για συστήματα έξυπνου σπιτιού .
Ηλιακός θερμοσίφωνας .
Εκτεταμένη θερμική και ηχομονωτική μόνωση σε όλο το διαμέρισμα και το κτίριο .
Μεγάλα παράθυρα και πόρτες

Στο διαμέρισμα προσφέρονται μια αποθήκη υπογείου και μια θέση στάθμευσης.

Το Γαλάτσι είναι μια δημοφιλής περιοχή στη βόρεια πλευρά της Αθήνας. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της οδού Πατησίων, η οποία είναι μια κεντρική λεωφόρος της πόλης. Το Γαλάτσι είναι γνωστό για τη ζωντανή και ενεργή κοινότητά του. Είναι πόλος έλξης για όσους θέλουν ένα κεντρικό σημείο αλλά χωρίς την υπερβολική κίνηση και την βαβούρα του κέντρου. Προσφέρεται ιδιαίτερα για όσους θέλουν να έχουν όλες τις υποδομές και ανέσεις σε απόσταση αναπνοής , καθώς πρόκειται για μία περιοχή όπου όλα είναι προσβάσιμα ακόμη και χωρίς μεταφορικό μέσο.
Στο Γαλάτσι θα βρείτε πολλά καταστήματα μόδας, όπως καταστήματα ρούχων και παπουτσιών, που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα στυλ και εταιρειών. Επίσης, υπάρχουν διάφορες επιλογές για φαγητό και ποτό, όπως παραδοσιακές ταβέρνες και μοντέρνα εστιατόρια. Πολλές καφετέριες και bar στις κεντρικές πλατείες αλλά και επί της Λεωφόρου.
Θα βρείτε επίσης εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως λεωφορεία και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, καθώς και πολλές επιλογές για κοινωνική ζωή και ψυχαγωγία. Η περιοχή προσφέρει μια ισορροπημένη συνδυασμό της ήσυχης διαβίωσης και της πρόσβασης σε ανέσεις και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή.
Η περιοχή του Γαλατσίου ορίζεται στα βόρεια από την Ριζούπολη και την Κυψέλη, ανατολικά από τον συνοικισμό Κυπριάδου και τα Κάτω Πατήσια, νότια από την Κηφισία και δυτικά από την Νέα Χαλκηδόνα και τη Νέα Φιλαδέλφεια. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και διαθέτει ήσυχες γειτονιές και πολλές όμορφες μονοκατοικίες. Η περιοχή είναι πλούσια σε πράσινο, με πάρκα και κήπους, προσφέροντας ένα ευχάριστο περιβάλλον.
Merkmale
Referenz
W-02URWB
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
107 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
5° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 455.000
Energieeffizienz
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, fußbodenheizung
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren