Zweizimmerwohnung Δοϊράνης, 1, Zentrum, Komotini

KomotiniΔοϊράνης, 1
  • € 145.000
  • 3
  • 85
  • 2
  • Ja
Beschreibung
Το ακίνητο, επιφάνειας 86,5 τ.μ. βρίσκεται πίσω από τα δικαστήρια της πόλης, στον 4ο όροφο, και κατασκευάστηκε το 2010. Διαθέτει ιδανικό προσανατολισμό νοτιοδυτικό, ενώ η διαμπερής διάταξη του εξασφαλίζει άφθονο φως και ευχάριστο κλίμα σε όλους τους χώρους.

Τα εσωτερικά χαρακτηριστικά του διαμερίσματος αποτελούνται από δύο υπνοδωμάτια, με επιφάνειες 12,5 και 9 τ.μ., συνοδευόμενα από μία εντοιχισμένη ντουλάπα. Το ευρύχωρο μπάνιο προσφέρει άνετη ατμόσφαιρα σε επιφάνεια 5 τ.μ., ενώ η σαλονοκουζίνα, με επιφάνεια 31,5 τ.μ., αποτελεί το επίκεντρο της καθημερινότητάς σας, προσφέροντας λειτουργικότητα και άνεση.
Το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας και κουφώματα αλουμινίου που εξασφαλίζουν ένα ενεργειακά αποδοτικό, ζεστό και υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης. Επίσης, προσφέρει πολλαπλές αποθηκευτικές λύσεις, με πατάρι και αποθήκη 2,5 τ.μ. που μπορεί να μετατραπεί σε WC.
Επιπλέον, δύο μεγάλα μπαλκόνια επιφάνειας 14 και 12 τ.μ. αντίστοιχα, προσφέρουν αναζωογονητικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης, με θέα στην οροσειρά της Ροδόπης. Οι γειτονικές κατασκευές βρίσκονται ήδη χαμηλότερα από το διαμέρισμα, οπότε δεν θα προκαλέσουν πρόβλημα στο κλείσιμο της θέας.

Τέλος, το διαμέρισμα διαθέτει πάρκινγκ και αποθηκευτικό χώρο στο υπόγειο της πολυκατοικίας 7 τ.μ., ενώ υπάρχει επίσης δυνατότητα εγκατάστασης φυσικού αερίου και τζακιού, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στο ακίνητο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 6987291419.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
Informationen
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Balkon
Möbliert
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
EK-6212401 - 31.03.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
85 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Balkon
Möbliert
Kosten
Preis
€ 145.000
Eigentumswohnungskosten
€ 20/Monat
Energieeffizienz
Baujahr
2010
Energieeffizienzklasse
B+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson