Einzimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, Untergeschoss, Triandria, Triandria - Doxa

Triandria - Doxa
  • € 79.000
  • 2
  • 42
  • 1
  • UG
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 05.03.2024
Beschreibung
Κωδικός ακινήτου: 1198 - Θεσσαλονίκη Δήμος Τριανδρία ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα ημιυπόγειο συνολικής επιφάνειας 42 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1973 και ανακαινίστηκε το 2022. Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, κήπο, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου - Τιμή: 79.000 €
Το ακίνητο έχει ανεξάρτητη είιδοσο από την οικοδομή και δεν έχει καθόλου κοινόχρηστα. Η οικοδομή βρίσκεται δίπλα σε τοπική αγορά και στάση λεωφωρείου. Είναι ιδανικό για εκμετάλλευση γιατί βρίκεται δίπλα στα πανεπιστήμια και την έξοδο του περιφερειακού. Ανακαινίστικε πλήρως το 2022 και αυτή την περίοδο είναι μισθωμένο. Υπόδειξη γίνεται μόνο με ραντεβού.  

* Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
* Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
* Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Merkmale
Referenz
1198
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
42 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
Untergeschoss
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
Kosten
Preis
€ 79.000
Energieeffizienz
Baujahr
1973
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren