Duplexapartment, ausgezeichneter Zustand, 442 m², Kastri, Nea Erithraia

Nea Erithraia
  • € 3.000/Monat
  • 5+
  • 442
  • 3+
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 11.03.2024
Beschreibung
Καταπληκτικό Σπίτι με Καταπληκτική Θέα

Καλώς ήρθατε στο σπίτι των ονείρων σας! Αυτή η εκπληκτική ιδιοκτησία διαθέτει ευρύχωρους 442 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται βολικά στο ισόγειο για εύκολη πρόσβαση. Βρίσκεται στην Καστρί(Πολιτεία), Νέας Ερυθραίας, αυτό το σπίτι προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό άνεσης, στυλ και ευκολίας.

Με πέντε ευρύχωρα υπνοδωμάτια, αυτό το σπίτι παρέχει αρκετό χώρο για την οικογένεια σας να αναπτυχθεί και να ευδοκιμήσει. Είτε ψάχνετε για έναν ζεστό καταφύγιο είτε για έναν χώρο για να φιλοξενήσετε επισκέπτες, κάθε δωμάτιο προσφέρει ευελιξία και γοητεία.

Χτισμένο το 1996 και μερικός ανακαινισμένο το 2023, αυτό το σπίτι συνδυάζει άψογα ανέσεις με αιώνια κομψότητα. Από τα λεία ξύλινα πατώματα μέχρι τις μοναδικές ανέσεις, κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί με φροντίδα για να δημιουργήσει μια φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Το πάρκινγκ δεν θα είναι ποτέ πρόβλημα, με δύο αφιερωμένες θέσεις πάρκινγκ διαθέσιμες ακριβώς μπροστά στην πόρτα σας. Χωρίς την ανάγκη αναζήτησης θέσεων στάθμευσης στο δρόμο - απλώς μπείτε στην ιδιωτικό σας parking και μπείτε στο σπίτι σας.

Απολαύστε την εκπληκτική θέα από τα μπαλκόνια και την ευρύχωρη βεράντα αυτού του σπιτιού, που βλέπουν το φυσικό τοπίο που περιβάλλει την περιοχή και τον ζωντανό αστικό ορίζοντα. Αυτή η ιδιοκτησία σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε κάθε στιγμή με θέα που θα σας κόψει την ανάσα.

Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να κάνετε αυτό το όμορφο σπίτι το δικό σας. Κλείστε μια επίσκεψη σήμερα και απολαύστε το αποκορύφωμα της πολυτελούς διαβίωσης!
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/7870
☎️ 210 6812500
Merkmale
Referenz
17107
Vertrag
Miete
Art
Duplexapartment
Fläche
442 m²
Zimmer
5+ (5 schlafzimmer, 3 andere), 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
2 in lager/garage
andere Merkmale
Kamin
Straßenseite
Balkon
Möbliert
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 3.000/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1996
Zustand
Modernisiert
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Γ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren