Zweizimmerwohnung neu, dritte Etage, Pigadakia, Voula

Voula
  • € 884.000
  • 2
  • 104
  • 2
  • 3
Beschreibung
Παρουσιάζουμε ένα μοναδικά σχεδιασμένο κτίριο που αναδεικνύει το παραδοσιακό λευκό των ελληνικών σπιτιών. Το συνονθύλευμα γεωμετρικών σχημάτων σε ασύμμετρες διατάξεις δημιουργεί μια αρμονική οπτική συμφωνία, αναμειγνύοντας την τάξη και το χάος με έναν τρόπο που μοιάζει τόσο οικείος όσο και νέος. Η πρόσοψη κοσμείται από πολυάριθμα ανοίγματα, προσφέροντας εκπληκτική θέα 360 μοιρών στο γύρω τοπίο. Η αφθονία των ανοιγμάτων δίνει στο εσωτερικό μια εξαιρετικά ευάερη και ανοιχτή αίσθηση. Οι ευρύχωρες μονάδες είναι διατεταγμένες σε σύνολα των τριών, με τα διαμερίσματα στο ισόγειο να διαθέτουν ιδιωτικούς κήπους και πισίνες.

Τα διαμερίσματα του μεσαίου και του τελευταίου ορόφου διαθέτουν μπαλκόνια που εκτείνονται με δυναμικούς και αλληλοσυνδεόμενους τρόπους, προσεκτικά τοποθετημένα ώστε να εξασφαλίζουν απόλυτη ιδιωτικότητα. Με συνολικά εννέα μονάδες, αυτό το πρωτοποριακό έργο τις διαπλέκει με μοναδικούς και οργανικούς τρόπους. Επαναπροσδιορίζοντας τη ζωή στην κοινότητα, αυτή η ανάπτυξη βρίσκεται σε ένα από τα πιο λαμπερά ανερχόμενα προάστια της Ελλάδας.
Αυτή η κατασκευή δίνει προτεραιότητα στη βιωσιμότητα και την ενεργειακή αποδοτικότητα με εντυπωσιακή ενεργειακή βαθμολογία Α++, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή της για βιώσιμο σχεδιασμό και ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες. Οι κουζίνες διαθέτουν ντουλάπια πλήρους ύψους προσαρμοσμένα για εντοιχιζόμενες συσκευές, κεραμικούς νεροχύτες υψηλής ποιότητας, ενσωματωμένους πάγκους εργασίας από χαλαζία και μονάδες χωρίς χειρολαβές. Τα μπάνια προσφέρουν πολυτελή χαρακτηριστικά, όπως ανεξάρτητες ντουζιέρες, κεραμικές μονάδες ματαιοδοξίας υψηλής ποιότητας και είδη υγιεινής υψηλής ποιότητας. Τα εσωτερικά τελειώματα περιλαμβάνουν πλήρως μονωμένα συρόμενα παράθυρα θερμικής διακοπής, λακαρισμένες ντουλάπες και μοντέρνα δάπεδα. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ιδιωτικά μπαλκόνια, ενώ οι ισόγειες μεζονέτες διαθέτουν ιδιωτικούς κήπους και πισίνες. Η ανάπτυξη περιλαμβάνει επίσης ενεργειακή αξιολόγηση Α+, ατομικά συστήματα κλιματισμού VRV, ενεργειακά αποδοτική ενδοδαπέδια θέρμανση και ηλιακή θέρμανση νερού. Οι κάτοικοι μπορούν να επωφεληθούν από ασφαλή χώρο στάθμευσης, ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας και προηγμένα ηλεκτρικά και φωτιστικά χαρακτηριστικά.

Η Βούλα είναι ένα γοητευτικό παραθαλάσσιο προάστιο που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Αθήνας, στην Ελλάδα. Γνωστή για τις όμορφες αμμώδεις παραλίες της και τα κρυστάλλινα νερά της, η Βούλα προσφέρει ένα γραφικό σκηνικό για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Η περιοχή είναι διάσπαρτη με κομψά καφέ, εστιατόρια και καταστήματα, δημιουργώντας μια ζωντανή και ζωηρή ατμόσφαιρα. Με την εγγύτητά της στο κέντρο της πόλης και τις άριστες συγκοινωνιακές συνδέσεις, η Βούλα συνδυάζει την ηρεμία ενός παραθαλάσσιου καταφυγίου με την εύκολη πρόσβαση στις αστικές ανέσεις.
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
1482 - 17.05.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
104 m²
Zimmer
2 schlafzimmer, 2 badezimmer
Etage
3° Etage
gesamte Gebäudestockwerke
4 Stockwerke
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Balkon
Pool
Gemeinschaftsgarten
Kosten
Preis
€ 884.000
Energieeffizienz
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, wärmepumpe betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren