Zweizimmerwohnung erste Etage, Ormos Agiou Ioannou Tinou, Tinos

Tinos
  • € 295.000
  • 2
  • 69
  • 1
  • 1
  • Nein
Beschreibung
Τήνος, σε ένα παραθαλάσσιο ,εντός οικισμού συγκρότημα , δυο αυτόνομες ,εφαπτόμενες κατοικίες ( οριζόντιες ιδιοκτησίες) ,26τμ και 43τμ (2006) .
Βρίσκονται σε δεσπόζουσα θέση στον οικισμό , κυριολεκτικά πάνω από τη θάλασσα .Προσφέρουν τη δυνατότητα συνένωσης και δημιουργίας μιας άνετης κατοικίας ,69τμ.
Πρόκειται για μια άριστη κατασκευή ,για ιδιόχρηση , σχολαστικά συντηρημένη ,μερικώς εξοπλισμένη ,με τις βασικές ηλεκτρικές συσκευές.
Έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με την παραδοσιακή αισθητική, με ξύλινη επένδυση στην οροφή, μαρμάρινα υπέρθυρα και ξύλινα κουφώματα, με διπλά τζάμια .
Εξωτερικά διαθέτουν δύο άνετες βεράντες ,λίγα μέτρα από μια βραχώδη ακτή. Η απόλαυση της θάλασσας με όλες τις αισθήσεις , η αύρα των κυμάτων, η δυνατότητα της θέασης
ακόμη και του βυθού, αποτελούν χαρακτηριστικά που σπάνια συναντώνται, δίνοντας την αίσθηση της αποκλειστικής σχέσης με το υδάτινο στοιχείο . Η θέα πλούσια ,ανεμπόδιστη και
απολαυστική προς το απέραντο Αιγαίο , τα διερχόμενα πλοία και τα γειτονικά νησιά. Το σύνολο ολοκληρώνουν ,οι δυο απαραίτητες θέσεις στάθμευσης.
Ένα σπουδαίο επενδυτικό ακίνητο, ιδανικό για ιδιόχρηση αλλά και τουριστική αξιοποίηση.
Informationen
andere Merkmale
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
1668616 - 24.04.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
69 m²
Zimmer
2 schlafzimmer, 1 badezimmer
Etage
1° Etage
andere Merkmale
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
Kosten
Preis
€ 295.000
Energieeffizienz
Baujahr
2006
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren