Penthouse Αμφιπόλεως 16-22, 544 54, Θεσσαλονίκη, Kato Toumpa, Toumpa

ToumpaΑμφιπόλεως 16-22, 544 54, Θεσσαλονίκη
  • € 117.000
  • 3
  • 105
  • 1
  • 3
  • Ja
Beschreibung
Κωδικός ακινήτου: 1-319 - Θεσσαλονίκη Δήμος Κάτω Τούμπα ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 105 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1974 με ενεργειακή κλάση Η και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, ντουλάπες, ανελκυστήρα, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 20 τ.μ. - Τιμή: 117.000 €
ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ( ΑΓΙΟΣ ΘΕΡΑΠΩΝΤΑΣ ) πωλείται μεγάλο οροφοδιαμέρισμα 105τ.μ., κατασκευής 1974, διαμπερές, προσόψεως, ευάερο, ευήλιο, φωτεινό, το οποίο χρήζει ολικής ανακαίνισης. Βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής, πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Θεράπωντα, 15 μόλις λεπτά από τα Πανεπιστήμια και το κέντρο της πόλης, σε πολύ ήσυχη τοποθεσία. Απέχει μόλις 10 λεπτά από την Περιφερειακή Οδό. Περιστοιχίζεται από μεγάλα πάρκα, πλατείες, εμπορικά καταστήματα, φροντιστήρια, γήπεδα, τράπεζες, σούπερ μάρκετ και σχολικές μονάδες όλων των σχολικών βαθμίδων. Πλησίον του ακινήτου υπάρχουν στάσεις αστικών λεωφορείων με δρομολόγια που εκτελούνται προς όλες τις κατευθύνσεις της πόλης. Στο εσωτερικό του εκπληκτικού αυτού διαμερίσματος συναντούμαι 2 άνετες κρεβατοκάμαρες, πολύ μεγάλο χωριστό σαλόνι, ευρύχωρη χωριστή κουζίνα και μπάνιο. Στα δάπεδα υπάρχουν μωσαϊκό και σανίδι στα υπνοδωμάτια και το σαλόνι. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου συρρώμενα, η θέρμανση γίνεται μέσω αυτόνομης θέρμανσης πετρελαίου, διαθέτει 1 μεγάλη ντουλάπα στην μία κρεβατοκάμαρα, μεγάλο πατάρι, δύο μπαλκόνια εμπρός και πίσω. Ιδανικό για οικογένειες, για δύο φοιτητές καθώς και για επένδυση ( δεν χωρίζεται σε δύο μικρότερα ).

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος.
Informationen
andere Merkmale
Straßenseite
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
1-319 - 10.05.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Penthouse
Fläche
105 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
3° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Straßenseite
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 117.000
Eigentumswohnungskosten
€ 15/Monat
Energieeffizienz
Baujahr
1974
Zustand
Renovierung notwendig
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Η
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren