Dreizimmerwohnung Ιωαννίδη Αθ., Zentrum, Kiparissia

KiparissiaΙωαννίδη Αθ.
  • € 650/Monat
  • 4
  • 120
  • 2
  • 1
Anzeige aktualisiert am: 31.03.2024
Beschreibung
Παρουσιάζω το σπίτι μου προς ενοικίαση όπου βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία στην άνω πόλη της Κυπαρισσίας, στον πρώτο όροφο, προσφέροντας εξαιρετική θέα στη θάλασσα από το μπαλκόνι. Είναι ένας χώρος με τρία δωμάτια, από τα οποία το ένα διαθέτει en suite μπάνιο, προσδίδοντας μια ιδιωτικότητα και ένα επιπλέον επίπεδο άνεσης στους κατοίκους. Πέρα από το en suite δωμάτιο, υπάρχει ένα ακόμα επιπλέον μπάνιο, πράγμα που καθιστά το σπίτι ιδιαίτερα λειτουργικό και βολικό για τους ενοίκους του.

Η κουζίνα είναι σχεδιασμένη με σύγχρονες προδιαγραφές, εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες συσκευές, ιδανική για την προετοιμασία γευμάτων. Το σαλόνι, ένας ευρύχωρος και φωτεινός χώρος, είναι το ιδανικό μέρος για χαλάρωση και κοινωνικοποίηση, με άμεση πρόσβαση στο μπαλκόνι όπου μπορεί κανείς να απολαύσει την υπέροχη θέα στη θάλασσα και να εκτιμήσει την ηρεμία της περιοχής.

Τέλος, ο κήπος που περιβάλλει το σπίτι προσφέρει μια όαση ηρεμίας και πρασίνου, κάνοντας τον εξωτερικό χώρο ιδανικό για χαλάρωση και απόλαυση του ήλιου. Το συνδυασμό της άνεσης, της λειτουργικότητας και της τοποθεσίας καθιστούν το σπίτι σου ένα πραγματικά ξεχωριστό και επιθυμητό μέρος για να ζεις.

Διατίθεται επιπλέον αποθηκευτικός χώρος.

Η τιμή είναι συζητήσιμη καθώς και αν ο ενοικιαστής το επιθυμεί επιπλωμένο η όχι
Merkmale
Referenz
EK-6344747
Vertrag
Miete
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
120 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
1° Etage
andere Merkmale
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Möbliert
Gemeinschaftsgarten
Kosten
Preis
€ 650/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1989
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Δ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson