Einfamilienvilla, ausgezeichneter Zustand, 400 m², Zentrum, Penteli

Penteli
  • € 950.000
  • 5+
  • 400
  • 3+
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 21.05.2024
Beschreibung
Bίλλα μοναδικής αισθητικής, με απεριόριστη θέα στο βουνό και στη θάλασσα σε εξαιρετικό, ήσυχο σημείο της Πεντέλης. Ο κήπος έχει διαμορφωθεί σε 3 επίπεδα, με γκαζόν και φυτά της ελληνικής φύσης και καταλήγει σε ιδιαίτερα άνετη πισίνα με άπλετο χώρο περιμετρικά. O χώρος του BQQ αποτελεί ξεχωριστό πέτρινο χτίσμα με κεραμιδένια σκεπή και φιλοξενεί άνετα 16 άτομα.
Η βίλλα είναι ιδιαίτερα ευρύχωρη και αρχιτεκτονικά προσφέρει χώρους διαμορφωμένους κατάλληλα για να συνδυάζουν την οικογενειακή ζωή αλλά και να προσφέρει ταυτόχρονα ιδιωτικότητα .
Το 1ο επίπεδο διαθέτει δική του είσοδο και μπορεί να αποτελέσει και ξεχωριστό διαμέρισμα. Αποτελείται από , χώρο καθιστικού και κουζίνας τύπου open plan με τζάκι, 2 μεγάλα υπνοδωμάτια, ξεχωριστό χώρο closet και μπάνιο. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο κύριο επίπεδο της κατοικίας, το οποίο έχει πρόσβαση και από την κεντρική είσοδο. Το σαλόνι είναι ευρύχωρο και ιδιαίτερα ψηλοτάβανο με μεγάλες μπαλκονόπορτες, γεμάτο φως και με ανεμπόδιστη θέα. Είναι διαμορφωμένο σε 3 επίπεδα προσφέροντας 3 ανεξάρτητους χώρους, το κυρίως καθιστικό με τη δική του βεράντα, ένα 2ο με τζάκι και μεγάλα παράθυρα σε πιο cosy διάθεση και το χώρο της τραπεζαρίας στο ίδιο επίπεδο με την κουζίνα. Η κουζίνα είναι μοντέρνα και άνετη με πολλούς λειτουργικούς χώρους αποθήκευσης, και νησίδα για 5 άτομα. Τα μεγάλα παράθυρα προσφέρουν φως και μαγευτική θέα. Το επίπεδο διαθέτει μπάνιο.

Στον επόμενο όροφο τα 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια διαθέτουν μεγάλες ντουλάπες και βλέπουν σε κοινή σκεπαστή βεράντα που άνετα φιλοξενεί καθιστικό και αποτελεί ιδανικό σημείο για ασφαλές παιχνίδι.Το ένα υπνοδωμάτια διαθέτει ξύλινο πατάρι με σκάλα που μπορεί να διαμορφωθεί σε κρεβάτι για 2 άτομα. Τα δωμάτια εξυπηρετούνται από μπάνιο.
Το επίπεδο αυτό διαθέτει και ένα φωτεινό open space γραφείο που προσδίδει ιδιαίτερη αισθητική στο χώρο.
Η βίλλα διαθέτει αυτονομία πετρελαίου, boiler και πρόσφατα έχει γίνει ενεργειακή επένδυση με θερμοπρόσοψη σε όλη τη βορεινή πλευρά, ενώ το σύνολο των τζαμιών έχει αντικατασταθεί από 2πλους πιστοποιημένους υαλοπίνακες με θερμοδιακοπή για απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας.
Στον κήπο υπάρχει ξεχωριστή αποθήκη, το parking είναι 3 θέσεων και ο ανελκυστήρας που θα συνδέει το parking με το 1ο επίπεδο είναι στη διαδικασία της ολοκλήρωσης κατασκευής.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8001
☎️ 210 6812500
Merkmale
Referenz
17456
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla
Fläche
400 m²
Zimmer
5+ (5 schlafzimmer, 3 andere), 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss
Parkplätze (Auto)
2 in lager/garage
andere Merkmale
Kamin
Dachgeschoss
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Pool
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 950.000
Energieeffizienz
Baujahr
2000
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Γ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren