Einzimmerwohnung Ύδρα, Zentrum, Hydra

HydraΎδρα
  • € 8.500/Monat
  • 2
  • 200
  • 3
  • 1
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 29.03.2024
Beschreibung
Πολυτελές Σπίτι στην Παραθαλάσσια Τοποθεσία με Καταπληκτική Ταράτσα στην Ύδρα, Ελλάδα

Ανακαλύψτε ανεπανάληπτη πολυτέλεια σε αυτό το εντυπωσιακό διαμέρισμα που βρίσκεται στο γοητευτικό λιμάνι της Ύδρας. Αυτή η προσεκτικά ανακαινισμένη κατοικία 200 τ.μ. στον πρώτο όροφο προσφέρει ένα κύριο υπνοδωμάτιο, δύο μπάνια, μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα και ένα φιλόξενο καθιστικό με αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει άλλους δύο επιπλέον επισκέπτες.

Αρχικά κατασκευασμένο το 1950 και ανακαινισμένο το 2012, αυτό το σπίτι συνδυάζει αρμονικά την κλασική γοητεία με τη σύγχρονη άνεση. Απολαύστε τη ζεστασιά της αυτόνομης θέρμανσης με πετρέλαιο και τη διαχρονική κομψότητα των πλακιδίων στα δάπεδα, καθεμιά λεπτομέρεια ακτινοβολεί κομψότητα.

Με πανοραμική θέα στη θάλασσα και μια επιθυμητή τοποθεσία μόλις λίγα βήματα μακριά από το κέντρο της πόλης και το λιμάνι, αυτή η κατοικία προσφέρει τόσο την ευκολία όσο και τη γοητεία της ακτογραμμής. Διακοσμημένη με παραδοσιακή πέτρινη αρχιτεκτονική και πολυτελή έπιπλα, υπόσχεται έναν τρόπο ζωής υψηλής κομψότητας και ηρεμίας.

Απολαύστε τη γοητεία μιας μαγευτικής ταράτσας, ιδανικής για χαλάρωση ανάμεσα σε εκπληκτικά τοπία ή για τη φιλοξενία επισκεπτών με στυλ. Μοναδικές λεπτομέρειες όπως καλύμματα παραθύρων και άφθονος αποθηκευτικός χώρος προσθέτουν στην άνεση και τη γοητεία αυτής της εξαιρετικής κατοικίας.
Merkmale
Referenz
869448
Vertrag
Miete
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
200 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 3 badezimmer
Etage
1° Etage
andere Merkmale
Kamin
Straßenseite
Balkon
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
Kosten
Preis
€ 8.500/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1950
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
A
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren