Duplexapartment, neu, 187 m², Lagina, Lagkadas

Lagkadas
  • € 220.000
  • 4
  • 187
  • 2
  • Nein
Beschreibung
Πρόκειται για μια μεζονέτα τριών επιπέδων 190 τμ στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης κατασκευασμένη το 2017.
Αποτελείται από έναν μεγάλο ημιυπόγειο χώρο με αναμονές για μπάνιο και κουζίνα, λεβητοστάσιο με λέβητα πετρελαίου και δοχείο πετρελαίου. Tο ισόγειο έχει ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα και wc. Στον πρώτο όροφο βρίσκουμε τρία άνετα υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο μπάνιο με τουαλέτα και ένα βοηθητικό δωμάτιο που χρησιμεύει ως πλυσταριό. Σε κάθε όροφο έχει μεγάλα μπαλκόνια με τέντες και διάφανα σκέπαστρα. Τα κουφώματα είναι PVC και το δάπεδο του σπιτιού είναι πλακάκι. Η θέρμανση είναι ατομική με πετρέλαιο. Το σπίτι είναι σε άριστη κατάσταση και πρόσφατα έχει μονωθεί εξωτερικά για επιπρόσθετη οικονομία.
Είναι κατάλληλο για οικογένειες με μικρά παιδιά καθώς στη περιοχή υπάρχει δημοτικό σχολείο, νηπιαγωγείο, γυμνάσιο, σουπερμάρκετ, καφετέριες και καταστήματα εστίασης.
Το πιστοποιητικό ενεργειακής κλάσης είναι υπό έκδοση.

Λαγυνά
Βρίσκεται περίπου 14 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης, στους πρόποδες του Χορτιάτη. Αποτελείται από τον οικισμό Λαγυνά και τον οικισμό Δερβένι.
Η περιοχή παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για ακίνητα, όντας προάστιο της Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να βρείτε νεόδμητες και παλαιότερες κατοικίες, οικόπεδα, επαγγελματικούς χώρους.
Η απόσταση από κέντρο Θεσσαλονίκης είναι 14 χλμ (περίπου 15-20 λεπτά με αυτοκίνητο), από αεροδρόμιο 25 χλμ (περίπου 30 λεπτά με αυτοκίνητο). Έχει μια σχετικά κοντινή απόσταση από την πόλη και είναι μια ήσυχη και γραφική περιοχη. Πλούσια φύση στους πρόποδες του Χορτιάτη με καλές υποδομές και εύκολη πρόσβαση.
Informationen
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Satellitenfernsehen
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
W-02TL8D - 29.03.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment
Fläche
187 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Satellitenfernsehen
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
Kosten
Preis
€ 220.000
Energieeffizienz
Baujahr
2017
Zustand
Neu / Im Bau
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren