Gebäude zur Verkauf

MigdoniaΛητή
  • € 330.000
  • 4
  • 200
  • 2
Beschreibung

Κωδικός Ακινήτου 1071-8225



Πωλούνται δύο σπίτια, μαζί με το οικόπεδο1300τμ , πάνω στο δρόμο μεταξύ Λητής και Λαγκαδά. Μέσα στο οικόπεδο, υπάρχουν δέντρα, κήπος με γκαζόν και λουλούδια, φοίνικας, καθώς και εγκαταστάσεις όπως κλειστό πάρκινγκ 3 θέσεων, κιόσκι, αποθήκη, εξωτερική τουαλέτα, λεβητοστάσιο, barbeque.
Το πρώτο σπίτι, έχει εμβαδόν 120τμ και αποτελείται από τρία δωμάτια, ένα σαλόνι με τζάκι, μια κουζίνα, ένα μπάνιο με ντουζιέρα και ένα wc . Τα κουφώματα είναι ξύλινα, το πάτωμα από μάρμαρο στο σαλόνι και πλακάκι στους υπόλοιπους χώρους και η θέρμανση είναι ατομική πετρελαίου. Υπάρχει αυλή περιμετρικά, ένα τμήμα της οποίας είναι κλειστό ώστε να απολαμβάνετε τη φύση καθ όλη τη διάρκεια του έτους.
Το δεύτερο σπίτι, έχει εμβαδόν 75τμ και αποτελείται από ένα δωμάτιο, ένα σαλόνι με τζάκι, μια κουζίνα και ένα μπάνιο με μπανιέρα. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια, το πάτωμα από πλακάκι και η θέρμανση ατομική πετρελαίου.
Πρόκειται για δύο ακίνητα που προοριζονται σε όσους θέλουν μια οικογενειακή επένδυση, αγοράζοντας δύο κατοικίες και ένα τεράστιο οικόπεδο σε μια άκρως ανταγωνιστική τιμή.
 

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
1071-8225 - 04.05.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Gebäude
Fläche
200 m²
Zimmer
4 zimmer, 2 badezimmer
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
Kosten
Preis
€ 330.000
Energieeffizienz
Baujahr
1988
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren