Einzimmerwohnung Νικολόπουλου, 6, Zentrum, Neo Faliro

Neo FaliroΝικολόπουλου, 6
  • € 1.050/Monat
  • 2
  • 67
  • 1
  • 5
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 19.05.2024
Beschreibung
Νέο (2007), πολυτελές & πλήρως επιπλωμένο σύγχρονο διαμέρισμα 67 τ.μ., ηλιόλουστο, γωνιακό με θέα θάλασσα & μεγάλη γωνιακή βεράντα.
Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Από την βεράντα μπορεί κανείς να δει το Στάδιο Καραϊσκάκη (150m) όπου και βρίσκεται και η σταση Φάληρο της πράσινης γραμμής Μ1 του τρένου επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας, στο λιμάνι αλλά και στο αεροδρόμιο. Πλησίον του νοσοκομείου Metropolitan, πλησίον του Ιδρύματος Σ. Νιάρχου όπου στεγάζεται η Νέα Όπερα Αθηνών, τη Μαρίνα Φλοίσβου/Ριβιέρα Αθηνών, αλλά και εύκολη πρόσβαση στο Μουσείο Ακρόπολης (μέσω Λεωφόρου Συγγρού, με ταξί 6-7 Ευρώ).
Ο ΧΩΡΟΣ
Ευρύχωρο, ευάερο και ευήλιο, κατάλληλο για διαμονή και εργασία από το σπίτι. Συνοδεύεται από θέση σε παρκινγκ πυλωτής. Είναι πλήρως λειτουργικό με υψηλή εργονομία προσφέροντας στον ένοικο ιδανικές συνθήκες διαμονής. Πλήρως ανακαινισμένο, πόρτα εισόδου ασφαλείας, ενεργειακά κουφώματα, αυτόματο φωτισμό εισόδου, καινούργιο ηλεκτρολογικό πίνακα, θυροτηλέφωνο με κάμερα, δύο a/c ψύξης - θέρμανσης, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, αλουμινένια σώματα καλοριφέρ.
Στο σαλόνι υπάρχει τζάκι, τηλεόραση 43 ιντσών, τραπεζαρία με καρέκλες, μπαρ και μοντέρνα αντικέ επίπλωση σαλονιού. Το υπνοδωμάτιο είναι μεγάλο και προσφέρετε και για γραφείο εργασίας, ή διαφορετικά στην σαλονοκουζίνα η οποία διαθετει σεκρετέρ. Η κουζίνα διαθέτει ψυγειοκαταψύκτη, εστίες κουζίνας αφής, φούρνο, καφετιέρα φίλτρου, πλήρες σετ μαχαιροπήρουνα και πιατικά & πλήρης εξοπλισμός κουζίνας με πλυντήριο πιάτων. Στο μπάνιο θα βρείτε ηλεκτρικό σίδερο και σιδερώστρα, σεσουάρ μαλλιών, σώμα καλοριφέρ πετσετοκρεμάστρα & ντουζιέρα. Το υπνοδωμάτιο εχει τεράστια ενιαία ντουλάπα ρούχων και υπέρδιπλο ολοκαίνουργιο κρεβάτι με ανατομικό στρώμα. Μηνιαία κοινόχρηστα: 35 €. Στο διαμέρισμα υπάρχει και η δυνατότητα για κλειστό ιδιωτικό πάρκινγκ με ηλεκτρική πόρτα με τηλεχειριστήριο. Στην πολυκατοικία υπάρχει καλό περιβάλλον συγκατοίκησης και ποιότητα ενοίκων, άψογη διαχείριση, οργάνωση και λειτουργία.
Merkmale
Referenz
EK-6456021
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
67 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
5° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Balkon
Möbliert
Kosten
Preis
€ 1.050/Monat
Eigentumswohnungskosten
€ 35/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
2007
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Γ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson