Duplexapartment Καρυές, Omiroupoli, Chios

ChiosΚαρυές
  • € 450.000
  • 5+
  • 213
  • 3
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 16.05.2024
Beschreibung
Κωδικός ακινήτου: 53879 - Χίος Ομηρούπολη Καρυές ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 213 τ.μ. σε οικόπεδο 2500 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1998 με ενεργειακή κλάση Ζ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, θέρμανση ανα επίπεδο, διπλά τζάμια, κεραμοσκεπή, playroom, laundry room, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 45 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 5000 μέτρα απόσταση από πόλη 5000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 8000 μέτρα - Τιμή: 450.000 €
Στην περιοχή Καρυές, έξω από το χωριό, μόλις 5 χιλιόμετρα απο την πόλη της Χίου, ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤ΄ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, κατοικία συνολικής επιφάνειας 213,16τ.μ. σε οικόπεδο εκτάσεως 2.500 τ.μ. έτους ολοκλήρωσης κατασκευής 1998.
Η κατοικία αποτελείται από 3 επίπεδα όπου εκτείνονται η κύρια οικία, μια μεζονέτα α’ και β’ ορόφου, συνολικής επιφάνειας 128 τ.μ. και ένα ισόγειο αυτοτελές διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 85,16 τ.μ. Στο πρώτο επίπεδο της μεζονέτας, επιφάνειας 95 τ.μ. βρίσκονται μια φωτεινή και πλήρως λειτουργική κουζίνα, ένας άνετα διαμορφωμένος χώρος εισόδου, μια μεγάλη σαλοτραπεζαρία με τζάκι, όπου βρίσκεται και η μαρμάρινη κλίμακα που οδηγεί στο δεύτερο επίπεδο, ένα λουτρό και ένας ιδιαίτερα ξεχωριστός χώρος που έχει διαμορφωθεί ως αναγνωστήριο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ξενώνας ή υ/δ. Σε αυτό το επίπεδο βρίσκονται μια υπέροχη βεράντα 20,52 τ.μ. με ξύλινο σκέπαστρο (εκ’ της κεραμοσκεπής ) και ημι-υπαίθριος χώρος 5.5 τ.μ.
Στον β’ όροφο συναντούμε ένα master υπνοδωμάτιο με πολυτελές μπάνιο και μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα καθώς και μια αποθήκη, από τον όροφο αυτόν υπάρχει πρόσβαση σε βεράντα 18,24 τ.μ. με υπέροχη, πανοραμική θέα! Στο ισόγειο τμήμα της κατοικίας, όπου έχουμε πρόσβαση από ξύλινη κλίμακα αλλά και από τον περιβάλλοντα χώρο εξίσου, εκτείνεται αυτόνομο διαμέρισμα αποτελούμενο από ενιαίο χώρο κουζίνας-καθιστικού, 2 υ/δ, 2 αποθηκευτικούς– βοηθητικούς χώρους, laundry room και το λουτρό. Η κατοικία διαθέτει θέρμανση πετρελαίου με αυτονομία ανά όροφο, τζάκι, κλιματισμό, κεραμοσκεπή - στην οποία υπάρχει επιπλέον αποθηκευτικός χώρος 32 τ.μ.  με είσοδο από το μπαλκόνι , διπλά τζάμια και κλειστή δεξαμενή νερού 25 κυβικών (φουντάνα). Επίσης το ακίνητο διαθέτει, κατ εξαίρεση, πόσιμο νερό επί εικοσιτετραώρου βάσεως.
Το οίκημα περιβάλλεται από καταπράσινο κτήμα, διαθέτει κήπους και πλακόστρωτη αυλή με μεταλλική πέργολά, όμορφα διαμορφωμένους χώρους για στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης του τοπίου.
Πρόκειται για μία οικία καταφύγιο από την φασαρία, ιδανική για διαβίωση σε επαφή με την φύση, με χαμηλούς ρυθμούς ζωής, χωρίς όμως να αποκόπτεται κάποιος από τις ανέσεις της πόλης.
Τιμή Συζητήσιμη!

Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Merkmale
Referenz
53879
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
213 m²
Zimmer
5+ (5 schlafzimmer, 3 andere), 3 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Kamin
Straßenseite
Balkon
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
Kosten
Preis
€ 450.000
Energieeffizienz
Baujahr
1998
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Ζ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren