Vierzimmerwohnung Πλατεία Εκκλησίας, Zentrum, Michaniona

MichanionaΠλατεία Εκκλησίας
  • € 134.000
  • 5
  • 142
  • 2
  • 2
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 12.05.2024
Beschreibung


ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 1-568 - Στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας προσφέρεται προς πώληση ένα υπέροχο διαμέρισμα στον 2ο όροφο, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Η συνολική του επιφάνεια είναι 142 τ.μ. και αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια άνετη κουζίνα, 4 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα WC. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 1982 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Ε, εξασφαλίζοντας οικονομία στις ενεργειακές δαπάνες. Επιπλέον, διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, υπέροχη θέα στη θάλασσα, συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχισμένες ντουλάπες και αποθήκη. Το τζάκι στο σαλόνι δίνει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ενώ οι μεγάλες βεράντες προσφέρουν ανοιχτωσιά και άνεση. Αποτελεί καλή πρόταση για επαγγελματική χρήση, αφού μπορεί να χωριστεί σε δύο άνετα ευρύχωρα διαμερίσματα ή 4 στούντιο ώστε να αποφέρει τον χειμώνα κέρδος από φοιτητές και το καλοκαίρι από τουρισμό!!! Έχει θέα προς τη θάλασσα. Όλα τα καταστήματα βρίσκονται στη γύρω περιοχή. Στάση λεωφορείου σε απόσταση 90 μέτρων. Η απόσταση από την παραλία είναι 450 μέτρα.Τέλος, η τιμή πώλησης του είναι 134.000 €, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία για απόκτηση ενός υπέροχου και πρακτικού ακινήτου σε μια ήρεμη και ασφαλή γειτονιά



Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες πιθανό να υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.

Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται.

Για την ενοικίαση διαμερίσματος η μεσιτική αμοιβή είναι ένα ενοίκιο πλέον ΦΠΑ. Για την πώληση ενός ακινήτου πάνω από 50,000 ευρώ είναι 2% πλέον ΦΠΑ και 1000 ευρώ πλέον ΦΠΑ για τιμή πώλησης μικρότερης των 50,000 ευρώ.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε το site του γραφείου μας: https://www.concepthouse.gr/
Merkmale
Referenz
1-568
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
142 m²
Zimmer
5 (4 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
2° Etage
andere Merkmale
Kamin
Straßenseite
Kosten
Preis
€ 134.000
Energieeffizienz
Baujahr
1982
Zustand
Renovierung notwendig
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Ε
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren