Duplexapartment Παναγίτσα, Panagitsa, Palaio Faliro

Palaio FaliroΠαναγίτσα
  • € 790.000
  • 5
  • 174
  • 3
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 18.04.2024
Beschreibung
Κωδικός ακινήτου: S209 - Παλαιό Φάληρο Παναγίτσα ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 174 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 800 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 33000 μέτρα - Τιμή: 790.000 €
Στην περιοχή της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο, όπου η ησυχία συναντά την πολυτέλεια, στέκεται αυτή η μεζονέτα, έτοιμη να γίνει το σπίτι σας. Είναι περισσότερο από ένα ακίνητο. Είναι το όνειρο, η φαντασία, και η απόδειξη ότι η ζωή μπορεί να περιέχει πολυτέλεια.
Καθώς περπατάτε μέσα, αντικρίζετε τον ενιαίο χώρο του σαλονιού και της τραπεζαρίας, συνοδευόμενο από μια σύγχρονη κουζίνα. Στο ίδιο επίπεδο, το κυρίως υπνοδωμάτιο διαπνέει με στυλ και άνεση.
Καθώς ανεβαίνετε στον επάνω όροφο, ανακαλύπτετε έναν χώρο 70 τετραγωνικών μέτρων, όπου το φως κυριαρχεί. Εκεί βρίσκονται τα τρία ακόμη υπνοδωμάτια, ένα γραφείο και τα δύο επιπλέον μπάνια. Αυτός ο χώρος δεν αφήνει περιθώριο για την κανονικότητα.
Σε αυτή τη γειτονιά, οι οικογένειες με μικρά παιδιά βρίσκουν τον παράδεισο, καθώς τα σχολεία και οι παιδικές χαρές βρίσκονται κοντά στο ακίνητο. Επιπλέον, η παραλία βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων, προσφέροντας έναν ιδανικό χώρο για βόλτες, τρέξιμο και ποδήλατο.
Αυτή η μεζονέτα είναι πολύ περισσότερα από ένα ακίνητο - είναι η επιτομή της ζωής που αξίζετε, μια ευκαιρία να ζήσετε με πολυτέλεια, όπου η ησυχία συναντά την πολυτέλεια.

Merkmale
Referenz
S209
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
174 m²
Zimmer
5 (4 schlafzimmer, 1 anderes), 3 badezimmer
Etage
7° Etage, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Satellitenfernsehen
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 790.000
Energieeffizienz
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren