Dreizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, zweite Etage, Faneromeni, Cholargos

Cholargos
  • € 1.450/Monat
  • 4
  • 104
  • 2
  • 2
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 22.04.2024
Beschreibung
Στην καρδιά του Χολαργού, αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για ενοικίαση. Κατασκευασμένο το 1995 και πλήρως ανακαινισμένο το 2022, αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα διαθέτει 104 τ.μ. χώρους με πολλές παροχές. Με τρία υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο, προσφέρει άνεση και πολυτέλεια.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο και διαθέτει μεγάλες βεράντες με απεριόριστη θέα, που προσφέρουν αίσθηση ελευθερίας και φωτεινότητας σε κάθε χώρο. Με ποιοτικά υλικά κατασκευής, παρκέ και πλακάκια στα δάπεδα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, η ασφάλεια και η ενεργειακή απόδοση είναι εξασφαλισμένες.

Ο χώρος διαθέτει ανεξάρτητη θέρμανση με φυσικό αέριο και ατομικό λέβητα, κλιματιστικά, αλλά και δύο ηλιακούς θερμοσίφωνες. Επιπλέον, διαθέτει ασανσέρ και θέση στάθμευσης πιλότη. Με θύρα ασφαλείας και συναγερμό, η αίσθηση ασφάλειας ενισχύεται.

Η θέση του είναι ιδανική, σε οικιστική ζώνη και πολύ κοντά στο σταθμό μετρό Νομισματοκοπείο, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες της πόλης. Με έναν κωδικό ακινήτου 11490, αυτό το διαμέρισμα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τη νέα σας ζωή από την 1η Μαΐου 2024. Επισκεφθείτε το www.cityproperties.gr για περισσότερες πληροφορίες.
Merkmale
Referenz
11490
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
104 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
2° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 1.450/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1995
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren