Gebäude zur Verkauf

Vari - Varkiza
  • € 660.000
  • 5+
  • 250
  • 2
Anzeige aktualisiert am: 22.04.2024
Beschreibung
Προς Πώληση: Κτίριο 250 τ.μ. σε εξαιρετική τοποθεσία στη Βάρη, κοντά στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, με οικόπεδο 770 τ.μ. Το κτίριο αποτελείται από δύο ανεξάρτητα οροφοδιαμερίσματα (ισόγειο και πρώτο όροφο), καθένα από τα οποία περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και ενιαίο χώρο κουζίνας με σαλονοτραπεζαρία. Και τα δύο διαμερίσματα έχουν πρόσβαση σε έναν μεγάλο κήπο με δέντρα.

Στο υπόγειο υπάρχει επιπλέον χώρος, ενώ εξωτερικά υπάρχει αυτόνομη κατοικία 70 τ.μ. κατασκευής 1997, που περιλαμβάνει 6 δωμάτια και βρίσκεται στο ισόγειο και 1ο όροφο. Το ακίνητο είναι πλήρως επιπλωμένο και διαθέτει BBQ κοινόχρηστο, αποθήκη, ασανσέρ και βεράντα. Επίσης, διαθέτει τζάκι (2) για ζεστές και φιλόξενες στιγμές.

Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου, ενώ υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας για οικονομία ενέργειας. Η θέα είναι εξαιρετική, το δάπεδο καλυμμένο με μάρμαρο και πλακάκι, τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια. Η ενεργειακή κλάση είναι σε εξέλιξη.

Η κατοικία είναι φωτεινή και επιτρέπονται κατοικίδια. Βρίσκεται σε οικιστική ζώνη, με εύκολη πρόσβαση από άσφαλτο. Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού για να δείτε το ακίνητο, επισκεφτείτε τον ιστότοπο μας στο www.cityproperties.gr, χρησιμοποιώντας τον κωδικό ακινήτου: 11336.
Merkmale
Referenz
11336
Vertrag
Verkauf
Art
Gebäude
Fläche
250 m²
Zimmer
5+ zimmer, 2 badezimmer
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Darstellung Norden, Westen
Kosten
Preis
€ 660.000
Energieeffizienz
Baujahr
1997
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren