Gebäude zur Verkauf

Moschato
  • € 2.700.000
  • 2.720
  • 3+
Anzeige aktualisiert am: 22.04.2024
Beschreibung
Αυτό το κτίριο στο Μοσχάτο αντιπροσωπεύει μια μοναδική ευκαιρία για επενδυτές ή επιχειρήσεις που αναζητούν μεγάλους χώρους. Το κτίριο διαθέτει συνολική επιφάνεια 2720 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται σε οικόπεδο 1000 τετραγωνικών μέτρων. Κατασκευάστηκε το 1967 και ανακαινίστηκε το 2000.

Το κτίριο διαθέτει 8 δωμάτια σε διάφορα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων του ημιόροφου και του υπογείου. Υπάρχουν συνολικά 6 τουαλέτες σε διάφορα μέρη του κτιρίου. Υπάρχει επίσης αποθήκη για επιπρόσθετο αποθηκευτικό χώρο.

Το κτίριο διαθέτει ασανσέρ για ευκολία στη μετακίνηση και πόρτα ασφαλείας για επιπρόσθετη ασφάλεια. Η θέρμανση γίνεται μέσω κλιματιστικών, ενώ υπάρχουν επίσης συναγερμός και θέσεις στάθμευσης στον ανοιχτό χώρο.

Το κτίριο είναι σε ανακαινισμένη κατάσταση και η θέα είναι καλή. Οι χώροι του κατασκευάστηκαν με βιομηχανικό τύπο δαπέδων και έχουν αλουμινίου κουφώματα με διπλά τζάμια. Αυτό το κτίριο προσφέρει μια μεγάλη επιφάνεια που μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες επιχειρηματικές ανάγκες.

Ενεργειακή κλάση: Ε, Θέση: Διαμπερές, Προσόψεως, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ρεύμα: Βιομηχανικό, Χαρακτηριστικά: Φωτεινό, Ζώνη: Εμπορική, κωδικός ακινήτου: 10129, www.cityproperties.gr
Merkmale
Referenz
10129
Vertrag
Verkauf
Art
Gebäude
Fläche
2.720 m²
Zimmer
3+ badezimmer
gesamte Gebäudestockwerke
5 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Alarmanlage
Kosten
Preis
€ 2.700.000
Energieeffizienz
Baujahr
1967
Zustand
Modernisiert
Energieeffizienzklasse
Ε
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren