Zweizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, vierte Etage, Ano Cholargos, Cholargos

Cholargos
  • € 350.000
  • 3
  • 110
  • 2
  • 4
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 23.04.2024
Beschreibung
Πώληση, Χολαργό, ανάμεσα σε πράσινα δάση και απέραντη θέα προς το βουνό, πωλείται ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα επιφάνειας 110 τ.μ. Κατασκευασμένο το 1974 και ανακαινισμένο το 2013, βρίσκεται στον 4ο όροφο ενός μοντέρνου κτιρίου.

Το διαμέρισμα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ενώ οι εσωτερικοί χώροι είναι διαμπερείς και φωτεινοί. Η διαρρύθμιση περιλαμβάνει WC, κλειστή κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και τραπεζαρία. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης αποθήκη, ασανσέρ, βεράντα, πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, τέντες ηλεκτρικές, τζάκι και θέρμανση με ηλιακό θερμοσίφωνα και κεντρική πετρέλαιο.

Η θέση στάθμευσης είναι πιλοτής, ενώ η θέα προς το απέραντο βουνό και δάσος είναι απολαυστική. Η κατάσταση του διαμερίσματος είναι ανακαινισμένη και οι επενδύσεις του αντικατοπτρίζουν μοντέρνα αισθητική. Τα δάπεδα είναι από παρκέ, τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Η ενεργειακή κλάση είναι Δ.

Η πρόσβαση γίνεται από άσφαλτο, και το διαμέρισμα είναι επιτρεπτό για κατοικίδια. Ο κωδικός ακινήτου είναι 10104, και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.cityproperties.gr.
Merkmale
Referenz
10104
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
110 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
4° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 350.000
Energieeffizienz
Baujahr
1974
Zustand
Modernisiert
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Δ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren