Dreizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, vierte Etage, Zirineio, Kifissia

Kifissia
  • € 1.800/Monat
  • 4
  • 130
  • 2
  • 4
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 23.04.2024
Beschreibung
Ενοικίαση, Κεφαλαρίου στην Κηφισιά, προσφέρουμε προς ενοικίαση ένα όμορφο οροφοδιαμέρισμα που συνδυάζει την άνεση με την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Το διαμέρισμα, εμβαδού 130 τ.μ., βρίσκεται στον 4ο όροφο ενός νεοκλασικού κτιρίου που κατασκευάστηκε το 1990 και έχει ανακαινιστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια. Διαθέσιμο από μέσα Μαΐου 2024.

Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει 3 δωμάτια, WC, κλειστή κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και τραπεζαρία, δημιουργώντας έναν ευρύχωρο και φωτεινό χώρο. Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και διαθέτει όλες τις ανέσεις για μια άνετη διαβίωση. Υπάρχει ασανσέρ για την ευκολία σας, καθώς και βεράντα με θέα και κήπο για χαλάρωση.

Η θέρμανση του διαμερίσματος είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει και ηλιακός θερμοσίφωνας για εξοικονόμηση ενέργειας. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης κλιματιστικά για επιπλέον άνεση. Οι χώροι στάθμευσης παρέχονται μέσω πιλότου. Τα δάπεδα είναι από παρκέ και πλακάκια, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια.

Η ενεργειακή κλάση του διαμερίσματος είναι Γ. Η προσανατολισμένη προς τα ανατολικά κατοικία προσφέρει καλή θέα, ενώ η κατάσταση του είναι άριστη με πρόσφατη ανακαίνιση και φρέσκο χρώμα. Επιτρέπονται κατοικίδια, και η πρόσβαση γίνεται εύκολα από άσφαλτο. Η περιοχή είναι οικιστική και προσφέρει ήσυχη διαβίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο www.cityproperties.gr. Ο κωδικός ακινήτου είναι 3389.
Merkmale
Referenz
3389
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
130 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
4° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Straßenseite
Balkon
Möbliert
Gemeinschaftsgarten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 1.800/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1990
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
Γ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren