Einfamilienvilla 130 m², Agios Pandeleimon, Marathonas

Marathonas
  • € 270.000
  • 5
  • 130
  • 3
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 23.04.2024
Beschreibung
Αυτή η πανέμορφη μεζονέτα στον Σχοινιά Μαραθώνα προσφέρει μια πραγματικά εξαιρετική κατοικία στα περίχωρα της Αθήνας. Με μια επιφάνεια 130 τ.μ., αυτή η κατοικία είναι πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη, προσφέροντας όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε.
Η θέα από το σπίτι είναι απλά εκπληκτική, καθώς μπορείτε να απολαύσετε τον Νότιο Ευβοϊκό Κόλπο από τις ευρύχωρες βεράντες. Το ιδιωτικό οικόπεδο 90 τ.μ. περιλαμβάνει αυτόματο πότισμα γκαζόν, χώρο μπάρμπεκιου για κοινή χρήση και χώρο στάθμευσης. Ο φράχτης από φυσική πέτρα προσθέτει μια αίσθηση φυσικής ομορφιάς.
Το σπίτι διαθέτει επίσης πολλές ανέσεις, όπως τζάκι, ηλεκτρικά ρολά, αυτόνομη ηλεκτρική θέρμανση και κλιματισμό. Έχει πλήρη εξοπλισμό συμπεριλαμβανομένου πλυντηρίου πιάτων και δύο τηλεοράσεων. Η μεζονέτα αποτελείται από τρία επίπεδα, με τον πρώτο όροφο περιλαμβάνοντας την ενιαία κουζίνα και το σαλόνι με WC, τον δεύτερο όροφο με δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μια μικρή αποθήκη, και το ισόγειο με δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο με ντους και μια ακόμα αποθήκη.
Το αρχοντικό είναι έτοιμο με το κλειδί στο χέρι, και είναι ένας ιδανικός τόπος για όσους αναζητούν άνετη και πολυτελή διαβίωση σε μια όμορφη τοποθεσία. Προμήθεια 2%
Merkmale
Referenz
5777EMI
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla
Fläche
130 m²
Zimmer
5 (4 schlafzimmer, 1 anderes), 3 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Balkon
Möbliert
Kosten
Preis
€ 270.000
Energieeffizienz
Baujahr
2012
Energieausweis
Befreit
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren