Dreizimmerwohnung Καλαμαριά, Zentrum, Kalamaria

KalamariaΚαλαμαριά
  • € 250.000
  • 4
  • 125
  • 2
  • 1
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 15.05.2024
Beschreibung
Βυζάντιο Καλαμαριάς, επί της Εθν. Αντιστάσεως, πωλείται κατ αποκλειστικότητα από την εταιρία μας, ένα εξαιρετικό ακίνητο! Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 125τ.μ. εμπρόσθιο, φωτεινό και διαμπερές υπό γωνία. Βρίσκεται στον 1ο υπερυψωμένο - σαν 2ο - όροφο, πολύ περιποιημένης οικοδομής του 1982. Αποτελείται από 3 υ/δ, σαλόνι, μεγάλη χωριστή κουζίνα, μπάνιο και wc. Διαθέτει 1 θέση στάθμευσης με ξεχωριστό συμβόλαιο, στο Α' υπόγειο επαγγελματικού πάρκινγκ στη διπλανή οικοδομή. Τα δάπεδα του διαμερίσματος είναι με μάρμαρο και ξύλο στα υ/δ. Έχει πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου παλαιού τύπου με σίτες και θέρμανση με θερμοσυσσωρευτές και νυχτερινό ρεύμα. Επίσης διαθέτει συνολικά 3 μπαλκόνια με τέντες. Στο διαμέρισμα μπορούν να παραμείνουν οι ντουλάπες. Πρόκειται για ένα ακίνητο το οποίο είναι ιδανικό για οικογένειες καθώς βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο με ό,τι χρειάζεται μια οικογένεια για άνετη διαβίωση, αλλά και για οποιονδήποτε θέλει να τοποθετήσει το κεφάλαιό του σε μια πραγματικά καλή επένδυση. Η κοντινότερη στάση του Μετρό βρίσκεται στα 630 μέτρα.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Merkmale
Referenz
931118
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
125 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
1° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 250.000
Eigentumswohnungskosten
€ 20/Monat
Energieeffizienz
Baujahr
1982
Zustand
Renovierung notwendig
Heizung
Unabhängige heizung, ofenheizung
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren