Einfamilienvilla 844 00, Πάρος, Νότιο Αιγαίο, Lefkes, Paros

Paros844 00, Πάρος, Νότιο Αιγαίο
  • € 3.500.000
  • 5+
  • 365
  • 3+
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 02.06.2024
Beschreibung

Ας βουτήξουμε στην καρδιά της Πάρου, όπου η ζωή κινείται λίγο πιο αργά και η θάλασσα είναι μόλις μια βόλτα μακριά. Στην ήρεμη περιοχή του Λολαντώνη, γνωστή για τη φυσική της ομορφιά και την κοντινή απόσταση από τη θάλασσα, υπάρχει μια βίλα προς πώληση. Δεν είναι απλώς μια βίλα· είναι εκεί που η άνεση συναντά τον σύγχρονο τρόπο ζωής, περιβαλλόμενη από την αυθεντική ατμόσφαιρα ενός ελληνικού νησιού.

Αυτή η βίλα εκτείνεται σε 365 τ.μ. κατανεμημένα σε δύο ορόφους, προσφέροντας τα πάντα που χρειάζεστε. Είναι σχεδιασμένη για ανέφορτη, άνετη διαβίωση.

Καθώς περπατάτε μέσα στη βίλα, θα εκτιμήσετε τις σκεπτόμενες λεπτομέρειες. Αλλά αυτό που πραγματικά την κάνει να ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα να καθίσετε κάτω από το τεράστιο δέντρο στην αυλή ή δίπλα στην πισίνα που έχει θέα προς τη θάλασσα, προσφέροντας στιγμές ειρήνης και σύνδεσης με τη φύση και την οικογένεια.

Χτισμένη το 2021 σε οικόπεδο 4194 τ.μ., αυτή η βίλα στον Λολαντώνη αφορά την αγκαλιά του απλού, αυθεντικού νησιωτικού τρόπου ζωής. Αν έχετε ονειρευτεί μια ζωή στην Πάρο, κοντά στη θάλασσα, και αναζητάτε στιγμές κάτω από ένα τεράστιο δέντρο ή δίπλα σε μια πισίνα που κοιτάζει τη θάλασσα, αυτός ο τόπος μπορεί να είναι η πραγματοποίηση του ονείρου σας.

Είναι πραγματικό, είναι έτοιμο και μπορεί να γίνει δικό σας.
Merkmale
Referenz
7-660
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
365 m²
Zimmer
5+ (5 schlafzimmer, 1 anderes), 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Pool
Privater Garten
Kosten
Preis
€ 3.500.000
Energieeffizienz
Baujahr
2021
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
Γ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren