Zweizimmerwohnung Πατρόκλου 100, Ίλιον 13122, Zentrum, Ilion

IlionΠατρόκλου 100, Ίλιον 13122
  • € 650/Monat
  • 3
  • 70
  • 1
  • 3
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 31.05.2024
Beschreibung
Ευρύχωρο Διαμέρισμα 2 Υπνοδωματίων στο Κέντρο του Ιλίου - Ιδανικό για Οικογένειες.

Καλώς ήρθατε στο νέο σας σπίτι στην οδό Πατρόκλου, όπου η άνεση και η ευκολία συνδυάζονται. Αυτό το διαμέρισμα στον 3ο όροφο μιας καλά διατηρημένης οικογενειακής πολυκατοικίας 4 ορόφων προσφέρει 70 τ.μ. ζεστού χώρου διαβίωσης, ιδανικού για μια μικρή οικογένεια. Η κεντρική του τοποθεσία στην πόλη προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα, και μια πληθώρα μέσων μαζικής μεταφοράς, όπως λεωφορεία και τρόλεϊ.

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο άνετα υπνοδωμάτια, καθένα με ξύλινα πατώματα και άφθονο χώρο στις ντουλάπες το ένα από τα δύο. Το σαλόνι, είναι ιδανικό για να χαλαρώνετε με την οικογένεια και τους φίλους σας, όπως και στο δεύτερο καθιστικό δίπλα στην κουζίνα με ένα γοητευτικό τζάκι. Οι πρόσφατα βαμμένοι τοίχοι και τα γυαλισμένα πατώματα σε όλο το σπίτι δίνουν μια φρέσκια και φιλόξενη αίσθηση.

Η κουζίνα είναι λειτουργική και ευρύχωρη όπου μπορεί να γευματίσει ολόκληρη η οικογένεια. Βγείτε στο μπροστινό μπαλκόνι ή στη πίσω βεράντα, και τα δύο εξοπλισμένα με τέντες για να προσφέρουν σκιά και ιδιωτικότητα—ιδανικά για να απολαμβάνετε τον πρωινό καφέ σας ή ένα βραδινό ποτό.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αλουμινένια διπλά τζάμια στο μπροστινό μπαλκόνι για ενεργειακή απόδοση, κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο, και χαμηλά κοινόχρηστα. Ένα από τα υπνοδωμάτια και το δωμάτιο με το τζάκι είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες.

Οι οικογένειες θα εκτιμήσουν την εγγύτητα σε σχολεία και στην κεντρική πλατεία, καθιστώντας αυτή την τοποθεσία βολική και φιλική για οικογένειες. Δυστυχώς, τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε αυτό το κτίριο. Το διαμέρισμα είναι διαθέσιμο άμεσα, οπότε μην χάσετε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε αυτόν τον υπέροχο χώρο στο κέντρο της πόλης.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη και κάντε το πρώτο βήμα για να το κάνετε το νέο σας σπίτι!!
Merkmale
Referenz
IL00101
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
70 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
3° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Kamin
Straßenseite
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 650/Monat
Eigentumswohnungskosten
€ 20/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1980
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren