Einzimmerwohnung Αρτέμιδος, 19Α, Menidiatika, Galatsi

GalatsiΑρτέμιδος, 19Α
  • € 450/Monat
  • 2
  • 57
  • 1
  • UG
  • Nein
Beschreibung
Όμορφο και πρόσφατα ανακαινισμενο Ημιυπόγειο με σαλονοτραπεζαρια με 2 καναπέδες 1 διθέσιο και ένα 3θεσιο που γίνεται κρεβάτι και είναι σπονδυλωτος με βήματα ανάκλησης για την πλάτη και για τα πλαϊνά που τον μετατρέπουν σε σεζλονγκ και ότι άλλο φανταστείτε, τεράστιο γραφείο, έπιπλο τηλεόρασης σε σκούρο ξύλο που παίρνει τηλεόραση μέχρι 90 ίντσες επάνω ( προτείνω μέχρι 65 - 75 overkill), πολυθρόνα, παράθυρο σαλονιού που βλέπει στο πεζοδρόμιο πάνω από το γραφείο, κουζίνα με ξύλο Venge, ψυγείο, μικρό φουρνακι, τραπεζάκι για φαγητό, redot που καλύπτει το πλαϊνό παράθυρο που βλέπει στον φωταγωγο.
Τουαλέτα με νιπτήρα, καμπίνα ντουζ, πλυντήριο ρούχων top load της Candy, ραφακι πάνω και κάτω από τον νιπτήρα για τα απαραίτητα ήδη υγιεινής.
Υπνοδωμάτιο με τεράστια ντουλάπα, ημιδιπλο κρεβάτι με δυνατότητα να χωρέσει και 2ο κρεβάτι και θέα στον κοινόχρηστο κήπο της πολυκατοικίας από την πίσω βεράντα που είναι πλήρως προστατευμένη με καινούργια τέντα και στο πλάι και καλαμωτη για περισσότερη ιδιωτικότητα.
Όλα τα παράθυρα είναι ανακαινισμενα με συνθετικά κουφώματα αλουμινίου 2 θέσεων, με εύκολα στο κλείσιμο παντζούρια και έχουν αναβαθμίσει την ζέστη που κρατάει το σπίτι που ήδη ήταν υπερβολική ειδικά τον χειμώνα.

Υπάρχουν 2 στάσεις Λεωφορείου πολύ κοντά στο σπίτι, φούρνος, σχολεία,νηπιαγωγεία, κρεοπωλεια, σούπερ μάρκετ, περίπτερα, καφέ, μαγαζιά για ρούχα, ταχυδρομείο, δημαρχείο, τράπεζες Πειραιώς, Εθνική, Eurobank, Alpha Bank, πολυ κοντά επίσης.
Η περιοχή είναι ήσυχη με ήσυχους γείτονες και την προτείνω γιατι είναι σε ανάπτυξη με καλό κόσμο και πολύ σύντομα στα επόμενα χρόνια σύνδεση με σταθμό μετρό ακριβώς δίπλα στο σπίτι.
Το σπίτι έχει επίσης ενεργοποιημενη και ενεργή σύνδεση στο ίντερνετ με οπτική ίνα συμμετρική 200/200 τεσταρισμενη κλειδώνει στα 238mbs με επιπλέον κόστος 32€ τον μήνα.
Informationen
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Möbliert
Privater Garten
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
EK-6604813 - 27.04.2024
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
57 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
Untergeschoss
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Möbliert
Privater Garten
Kosten
Preis
€ 450/Monat
Eigentumswohnungskosten
€ 60/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1972
Zustand
Modernisiert
Heizung
Zentralheizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
A
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson