Dreizimmerwohnung Μαρούσι, Πολύδροσο, Anavrita, Marousi

MarousiΜαρούσι, Πολύδροσο
  • € 370.000
  • 4
  • 112
  • 2
  • 2
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 09.05.2024
Beschreibung
ΜΑΡΟΥΣΙ, Πολύδροσο - Διαμέρισμα 112τμ, 3 υ/δ, 2ος, πολύ καλή κατάσταση, κατασκευή 2001, ενεργειακή κλάση Δ, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια, ατομικός λέβητας θέρμανση (φυσικό αέριο), μία κλειστή θέση parking, ήσυχο, διαμπερές, φωτεινό, πρόσοψης, αποθήκη 8τμ, ηλιακός, τζάκι, βεράντες, ασανσέρ, κήπος, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια.
Φωτεινό και ευρύχωρο διαμέρισμα σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές στο Πολύδροσο του Δήμου Αμαρουσίου.Ο επενδυτικός χαρακτήρας για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση ενισχύεται από την μόλις 5’ απόσταση από την Λεωφόρο Κηφισίας και την εύκολη πρόσβαση σε συγκοινωνίες, σε γνωστά πολυκαταστήματα της περιοχής, σε σχολεία, νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές αγορά, σχολεία, φαρμακεία, τράπεζες και διασκέδαση.Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση καθώς το ακίνητο εξασφαλίζει τον τέλειο συνδυασμό για όποιον θέλει να απολαμβάνει τις παροχές του κέντρου και την ησυχία της γειτονιάς. η περιοχή παρουσιάζει ολοένα και περισσότερο επενδυτικό ενδιαφέρον με την έλευση των πολυεθνικών εταιριών, ιατρικών κέντρων, ιατρείων κ.λπ που αυξάνουν την ζήτηση και την εμπορικότητα της περιοχής. Το διαμέρισμα εξυπηρετείται από τη Λεωφόρο Κηφισίας, το μετρό «Νερατζιώτισσα», δύο προαστειακούς σταθμούς, πλήθος λεωφορειακών γραμμών και την Αττική οδό διευκολύνοντας την πρόσβαση προς το κέντρο και την έξοδο από την πόλη προς τα λιμάνια και αεροδρόμιο
Τιμή €370.000 (κωδ. 544325) 2106458952 ΨΥΧΙΚΟ Email: marousi@novarealestate.gr | Web: www.novarealestate.gr. H διεύθυνση του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση.
Merkmale
Referenz
544325
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
112 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
2° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Straßenseite
Balkon
Gemeinschaftsgarten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 370.000
Energieeffizienz
Baujahr
2001
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
Δ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren