Duplexapartment Κρυονέρι, Zentrum, Krioneri

KrioneriΚρυονέρι
  • € 486.000
  • 5+
  • 241
  • 3+
  • Ja
Beschreibung
Καλωσορίστε στην απόλυτη πολυτέλεια και άνεση στον εντυπωσιακό προορισμό του Κρυονερίου με αυτήν τη μοναδική μεζονέτα που σε κάθε της γωνιά αποπνέει αριστοκρατικό χαρακτήρα.

Με εμβαδόν 241 τ.μ., αυτή η κατοικία περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 3 wc και 2 άνετους χώρους καθιστικού, προσφέροντας έτσι άνετο και λειτουργικό χώρο διαβίωσης για την οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, στο ημιυπόγειο βρίσκεται ο χώρος της άνετης κουζίνας, πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές, εντοιχισμένες συσκευές
Στο υπερυψωμένο ισόγειο βρίσκεται το σαλόνι με την τραπεζαρία, το τζάκι και ένα WC ενώ περιστοιχίζεται από 2 μεγάλα μπαλκόνια το ένα με BBQ
Στον όροφο βρίσκονται 3 Υ/Δ με πρόσβαση στα μπαλκόνια, 1 μπάνιο και 1 WC
Στην σοφίτα βρίσκεται το 2ο σαλόνι, το 4ο Υ/Δ, ένα μπάνιο και ένας αποθηκευτικός χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μικρή κουζίνα

Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 2004 και διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, ενώ κάθε επίπεδο διαθέτει δική του θέρμανση. Η θέα προς το βουνό και το πράσινο περιβάλλον προσδίδουν μια αίσθηση ειρήνης και αρμονίας όπως και ο κήπος των 141τμ.

Η μεζονέτα είναι πλήρως επιπλωμένη, ενώ τα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν σίτες, ασανσέρ, ηλεκτρικές συσκευές, αποθήκη, σοφίτα, εσωτερική σκάλα, κήπο, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό και πολλά άλλα.

Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα αρχοντικό και πολυτελές κατάλυμα στον πιο ήσυχο προορισμό του Κρυονερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού και να δείτε από κοντά αυτήν την αριστοκρατική κατοικία.
Athens Living, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2114148285, email: info@athens-living.com, website: www.athens-living.com
Informationen
andere Merkmale
Kamin
Dachgeschoss
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Möbliert
Privater Garten
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
941151 - 29.04.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment
Fläche
241 m²
Zimmer
5+ (4 schlafzimmer, 2 andere), 3+ badezimmer
Etage
1° Etage, Mit Aufzug
gesamte Gebäudestockwerke
4 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Dachgeschoss
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Möbliert
Privater Garten
Kosten
Preis
€ 486.000
Energieeffizienz
Baujahr
2004
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Δ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren