Einzimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, erste Etage, Dioikitirio, Thessaloniki - Zentrum

Thessaloniki - Zentrum
  • € 117.000
  • 2
  • 43
  • 2
  • 1
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 30.04.2024
Beschreibung
Ανάμεσα στον πανέμορφο ναό του πολιούχου της πόλης της Θεσσαλονίκης, τον Άγιο Δημήτριο και το επιβλητικό κτίριο του Διοικητηρίου, βρίσκεται αυτή η φωτεινή και διαμπερής γκαρσονιέρα των 43 τμ. Η εξαίσια αυτή ιδιοκτησία πρώτου ορόφου, (κατασκ. 1953) βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της πόλης (μόλις δέκα λεπτά από την πλατεία Αριστοτέλους) και πραγματικά όλο το κέντρο βρίσκεται στα πόδια της! Το διαμέρισμα διαθέτει ένα εμπρόσθιο υπνοδωμάτιο το οποίο βλέπει πάνω στην Αγίου Δημητρίου με ένα γλυκύτατο μπαλκονάκι, ένα φωτεινό, με παράθυρο, σαλόνι, μία ξεχωριστή οπίσθια κουζίνα με δικό της μπαλκονάκι και παράθυρο και μία τουαλέτα (μπάνιο και wc) με πατάρι. Η θέρμανση εξασφαλίζεται με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει και aircondition. Η γκαρσονιέρα ανακαινίστηκε το 2018. Το φως του ηλίου θα σας γεμίζει καθημερινά με θετική ενέργεια και ανεβασμένη διάθεση και γι’ αυτό το λόγο η πανέμορφη αυτή ιδιοκτησία είναι μία εξαιρετική ιδέα για ιδιοκατοίκηση στο υπέροχο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης όμως προσφέρεται και για επένδυση, καθώς είναι μοναδική ευκαιρία για ενοικίαση σε φοιτητές!
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Ανηφορίζοντας την πλατεία Αριστοτέλους και αφού περάσει κανείς το άγαλμα του Βενιζέλου, ανάμεσα στις οδούς Ολύμπου και Φιλίππου βρίσκεται η Ρωμαϊκή Αγορά, ένα από τα σημαντικότερα Ρωμαϊκά Μνημεία της Θεσσαλονίκης. Για σχεδόν τρεις αιώνες αποτελούσε σημείο αναφοράς καθώς ήταν κοινωνικό, οικονομικό και διοικητικό κέντρο της πόλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Πρόκειται για κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο. Η Αρχαία Αγορά αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα Ρωμαϊκά μνημεία της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται κυριολεκτικά στην καρδιά της πόλης ανάμεσα στην Εγνατία οδό και την οδό Αγίου Δημητρίου, στη βόρεια πλευρά της Πλατείας Αριστοτέλους.
Προσβασιμότητα: Η περιοχή εξυπηρετείται απο την λεωφορειογραμμή του ΟΑΣΘ και προς δυτικά αλλά και προς ανατολικά.
Επενδυτική Δύναμη: Υπάρχουν ξένα funds που ήδη επενδύουν στην περιοχή όπου δείχνει να έχει ανοδική τάση. Λόγω τοποθεσίας είναι πόλος έλξης για φοιτητές, νέους, αλλά και γονείς που θέλουν να ενοικιάσουν σπίτι στα παιδιά τους ως φοιτητές ώστε να υπάρχει άμεση προσβασιμότητα σε όλο το κέντρο της πόλης.
Merkmale
Referenz
W-02VJ5A
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
43 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
1° Etage
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Kosten
Preis
€ 117.000
Energieeffizienz
Baujahr
1953
Zustand
Modernisiert
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren