Zweizimmerwohnung Σαμαρά, 19, Kato Patisia, Patision - Acharnon

Patision - AcharnonΣαμαρά, 19
  • € 150.000
  • 3
  • 75
  • 2
  • 3
  • Ja
Beschreibung
Τιμή Πώλησης 150.000: Πωλείται διαμέρισμα από ιδιώτη 75 τ.μ. στον 3ο όροφο στα Κάτω Πατήσια, ακριβώς δίπλα στο νοσοκομείο Παμμακάριστος (πλησιέστερος σταθμός είναι ο ηλεκτρικός σταθμός Κάτω Πατησίων, 5 λεπτά περπάτημα από την πολυκατοικία). Κατάλληλο και για ιατρείο ή γραφείο ή επενδυτικό ή ιδιοκατοίκηση.

Η πολυκατοικία είναι κατασκευής 2001. Το διαμέρισμα έχει κουφώματα αλουμινίου και διπλά τζάμια, σαλοκουζίνα με μπροστινό μπαλκόνι, 2 υπνοδωμάτια με δικά τους μπαλκόνια, ένα μπάνιο με παράθυρο, και ένα WC με παράθυρο, πόρτα ασφαλείας. Αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο αλλά δυνατότητα θέρμανσης και με άλλους τρόπους. Δεν διαθέτει αποθήκη. Έχει σκεπαστό πάρκινγκ στη πυλωτή για ένα αυτοκίνητο. Η πολυκατοικία είναι μοντέρνα και καλοδιατηρημένη με ευρύχωρο, σύγχρονο ασανσερ.

Το διαμέρισμα δεν έχει έπιπλα κουζίνας, σώματα καλοριφέρ και πρίζες. Δεν τα βάζω καθώς δεν το έχω κατοικήσει ή νοικιάσει ποτέ. Ας τα βάλει αυτός που θα το αγοράσει της απολύτου αρεσκείας του ώστε να καλύπτει τις δικές του πρακτικές ανάγκες και να κάνει τη διαρρύθμιση που θέλει. Για αυτό το λόγο η τιμή είναι συζητήσιμη. Αποκλείονται οι μεσίτες.
Informationen
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Balkon
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
EK-6621449 - 30.04.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
75 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
3° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Balkon
Kosten
Preis
€ 150.000
Eigentumswohnungskosten
€ 12/Monat
Energieeffizienz
Baujahr
2001
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson