Einfamilienvilla Καλύβες, Kalives, Armenoi

ArmenoiΚαλύβες
  • € 730.000
  • 4
  • 200
  • 3
  • Nein
Beschreibung

Κωδικός ακινήτου: 107109 - Στα περίχωρα των Καλυβών, με πανοραμική θέα στη θάλασσα και τα Λευκά Όρη ΠΩΛΕΙΤΑΙ αυτή η υπέροχη ευρύχωρη βίλα.

Βρίσκεται σε οικόπεδο 3320m2, αυτό το σπίτι είναι χτισμένο σε δύο επίπεδα. Το υπόγειο διαθέτει ένα ξεχωριστό στούντιο επισκεπτών με ιδιωτική είσοδο και εσωτερική σκάλα για το ανώτερο επίπεδο. Αυτό το ευέλικτο επίπεδο χρησιμοποιείται επί του παρόντος ως επιπλέον καθιστικό και έχει άμεση πρόσβαση στην πισίνα και τον κήπο. Διαθέτει ένα μπάνιο και μια ξεχωριστή κουζίνα που χρησιμοποιείται ως βοηθητικός χώρος.

Στον επάνω όροφο βρίσκεται ο κύριος, φωτεινός και ευάερος, ανοιχτός χώρος καθιστικού / τραπεζαρίας και κουζίνας. Οι μπαλκονόπορτες ανοίγουν σε μια ευρύχωρη σκεπαστή βεράντα με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και την ύπαιθρο, ιδανική για υπαίθρια χαλάρωση. Υπάρχει μια βεράντα στον τελευταίο όροφο με πανοραμική θέα στη θάλασσα και τα Λευκά Όρη. Η κουζίνα είναι μοντέρνα, πλήρως εξοπλισμένη με ντουλάπια και συσκευές.

Υπάρχουν τρία δίκλινα υπνοδωμάτια με το κύριο υπνοδωμάτιο να διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο. Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν μπαλκόνια, κλιματισμό και εντοιχισμένες ντουλάπες. Εκτός των υπνοδωματίων, υπάρχει ένα άλλο μπάνιο με μπανιέρα.

Ο χώρος γύρω από την πισίνα είναι λιθόστρωτος και διαθέτει μια σκεπαστή πέργκολα για διασκέδαση δίπλα στην πισίνα, όπου υπάρχει χώρος για υπαίθρια κουζίνα και μπάρμπεκιου.

Η τοποθεσία της βίλας είναι ιδανική, καθώς απέχει μόλις δύο λεπτά με το αυτοκίνητο από τις Καλύβες με όλες τις ανέσεις που έχει να προσφέρει η πόλη, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης αμμώδους παραλίας.


ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ: Property Market Αποκόρωνα - Ε.Ο. Χανίων-Ρεθύμνου, Καλύβες 730 33 - ΤΗΛ: 2825031768 - EMAIL: apokoronas@propertymarket.gr - Περισσότερα ακίνητα στο https://www.propertymarket.gr
Informationen
andere Merkmale
Pool
Möbliert
Privater Garten
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
107109 - 01.05.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
200 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 3 badezimmer
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Pool
Möbliert
Privater Garten
Kosten
Preis
€ 730.000
Energieeffizienz
Baujahr
1998
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren