Dreizimmerwohnung Βασιλέως Αλεξάνδρου 28, Ano Pefki, Pefki

PefkiΒασιλέως Αλεξάνδρου 28
  • € 1.590/Monat
  • 3
  • 136
  • 2
  • 1
  • Ja
Beschreibung

Διευκολύνετε τη διαδικασία εύρεσης και ενοικίασης διαμερίσματος, επιλέγοντας ένα από τα επιπλωμένα διαμερίσματά μας για τη διάρκεια που επιθυμείτε. Ευέλικτη μίσθωση διάρκειας από ένα μήνα μέχρι ένα έτος ή και περισσότερο.


Προσαρμόζουμε τις τιμές μας ανάλογα με τη διάρκεια μίσθωσης. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί βάσει της ημερομηνίας έναρξης και λήξης της μίσθωσης.


Η τιμή για αυτό το διαμέρισμα ξεκινά από 1,590€* / μήνα. Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας και εισάγετε τις ημερομηνίες διαμονής σας για να δείτε ενημερωμένες τιμές για τη συγκεκριμένη κράτησή σας.



Κλείστε αυτό το διαμέρισμα online!


https://www.theblueground.com/furnished-apartments-athens-greece/north-marousi-1864?utm_source=classified-4



Νιώσε σαν στο σπίτι σου, όπου και αν επιλέξεις να μείνεις με την Blueground. Θα λατρέψεις αυτό το κομψά επιπλωμένο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, για τη διακόσμησή του, την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και το φωτεινό καθιστικό του. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, κοντά σε όλα όσα έχει να σου προσφέρει το Μαρούσι!



Ο χώρος


Νιώσε σαν στο σπίτι σου σε αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα της Blueground με το μοναδικό design, τα μοντέρνα έπιπλα και την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.


Δες τις αγαπημένες σου ταινίες στη smart TV ή άκουσε δυνατά μουσική στα ασύρματα ηχεία τελευταίας τεχνολογίας. Ό,τι και να αποφασίσεις να κάνεις το μόνο σίγουρο είναι πως θα αγαπήσεις όλα όσα σου προσφέρει αυτό το άνετο διαμέρισμα.



Διαρρύθμιση δωματίων ύπνου



Μονό κρεβάτι: 90 εκ.

Υπέρδιπλο κρεβάτι: 160 εκ.

Διπλό κρεβάτι: 140 εκ.

Παροχές κτιρίου



  • Ασανσέρ

  • Πλυντήριο



Άφιξη και συνεχής υποστήριξη πελατών


Θα σε υποδεχτεί κάποιο μέλος της ομάδας της Blueground ή θα σου δοθούν οδηγίες για να κάνεις μόνος σου check-in.


Κατά τη διάρκεια της διαμονής σου, η ομάδα μας θα είναι διαθέσιμη για να σε βοηθήσει με οτιδήποτε χρειαστείς. Μέσω της ειδικής mobile εφαρμογής της Blueground έχεις συνεχή υποστήριξη, ενώ μπορείς ακόμη να προγραμματίσεις υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης ή επισκευής, με το πάτημα ενός κουμπιού.



Ιδανική τοποθεσία


Το Μαρούσι βρίσκεται στα βόρεια προάστια της Αθήνας, μόλις 14 χλμ. από το κέντρο της πόλης και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές περιοχές της πρωτεύουσας. Φιλοξενεί πολλές μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες και οργανισμούς, καθώς και το μεγαλύτερο πάρκο της πόλης, το Άλσος Συγγρού. Στο δήμο Αμαρουσίου ανήκει επίσης το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, το μεγαλύτερο αθλητικό συγκρότημα στην Ελλάδα. Εδώ βρίσκονται επίσης και δύο δημοφιλή εμπορικά κέντρα, το The Mall Athens και το Golden Hall. Η περιοχή εξυπηρετείται από τους σταθμούς Αμαρουσίου και ΚΑΤ του ΗΣΑΠ, τον προαστιακό και πολλά λεωφορεία. Αν έχεις αυτοκίνητο, η είσοδος της Αττικής Οδούς βρίσκεται στο “δαχτυλίδι” του Αμαρουσίου και εξυπηρετεί τη γρήγορη μετακίνησή σου στο κέντρο της Αθήνας.

Informationen
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Balkon
Möbliert
Gemeinschaftsgarten
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
1864 - 20.05.2024
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
136 m²
Zimmer
3 schlafzimmer, 2 badezimmer
Etage
1° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Balkon
Möbliert
Gemeinschaftsgarten
Kosten
Preis
€ 1.590/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1981
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
Ζ
Virtuelle Tour
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren