Penthouse ausgezeichneter Zustand, 180 m², Kipriadou - Ano Patisia, Ano Patisia

Ano Patisia
  • € 370.000
  • 4
  • 180
  • 3
  • 5
  • Ja
Beschreibung
Αθήνα , Άνω Πατήσια - Κυπριάδου
(προς πώληση)

Στην ευρύτερη περιοχή της Κυπριάδου, διατίθεται ένα άριστα συντηρημένο και ιδιαίτερο οροφοδιαμέρισμα συνολικής καθαρής επιφάνειας: 180 τ.μ.

Σε πενταόροφη πολυκατοικία, κατασκευής: 1980.

Αποτελείται από
 σαλόνι
 τραπεζαρία
 κουζίνα
 3 υ/δ
 2 μπάνια
 1 WC
 χολ

Βρίσκεται στον πέμπτο (5ος) όροφο (είναι ρετιρέ) , είναι διαμπερές ενώ οι χώροι του αναπτύσσονται ως εξής:
στην πρόσοψη άνετο σαλόνι με έναν επιπλέον χώρο στην συνέχεια του ,ο οποίος χρησιμοποιείται ως τραπεζαρία. Σαλόνι και τραπεζαρία ενώνονται με εσωτερική πόρτα.
Διαθέτει μια πολύ μεγάλη βεράντα στην πρόσοψη, ενώ τα μπαλκόνια της πίσω πλευράς βλέπουν σε ακάλυπτο και είναι μικρότερα αλλά λειτουργικά.
Το διαμέρισμα διαθέτει αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους (ντουλάπες) σε όλα τα υπνοδωμάτια, αλλά και σε άλλους χώρους (χολ).

Υπάρχει αυτονομία θέρμανσης, φυσικό αέριο ,κλιματισμό (ψύξη – θέρμανση), κουφώματα αλουμίνιου με διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα και δυο πόρτες ασφαλείας με συναγερμό.
Όλα τα δάπεδα είναι ξύλινα, εκτός των μπάνιων ,του WC και των εξωστών όπου έχουμε επίστρωση πλακιδίων. Όλοι οι χώροι του διαμερίσματος έχουν φυσικό φωτισμό με διαθέσιμα ανοίγματα σε όλους τους χώρους του.
Έχει πρόσβαση στο διάδρομο, σε κεντρικό κλιμακοστάσιο και ασανσέρ. Παρέχονται, επίσης, δυο θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή.

Η κύρια ιδιαιτερότητα του διαμερίσματος είναι ότι προσφέρεται ταυτόχρονα και για επαγγελματική χρήση λόγω των δυο ανεξάρτητων εισόδων που διαθέτει. Επίσης, μπορεί να διαχωριστεί και σε δυο διαμερίσματα.

Πολυκατοικία σε άνετο επίπεδο συντήρησης.

Τοποθεσία: Άνω Πατήσια - Κυπριάδου περιοχή ,που υπάγεται στο Δήμο Αθηναίων εκτείνεται από 3,5 έως 5 km βόρεια του ιστορικού κέντρου και περικλείεται από τους κεντρικούς οδικούς άξονες της Λ. Πατησίων -Σαρανταπόρου - Αγίας Λαύρας.
Εξυπηρετείται από όλα τα ΜΜΜ καθώς και από τον σταθμό ΗΣΑΠ. Εξάλλου στην γύρω περιοχή συναντάμε χώρους εστίασης και διασκέδασης, σχολεία, χώρους περίπατου και είναι συγκεντρωμένη όλη η αγορά της περιοχής.
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
EK-6646321 - 15.05.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Penthouse | Luxusimmobilienklasse
Fläche
180 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 3 badezimmer
Etage
5° Etage, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 370.000
Energieeffizienz
Baujahr
1980
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren