Einzimmerwohnung Όσιος Λουκάς, Osios Loukas, Patisia

PatisiaΌσιος Λουκάς
  • € 38.000
    € 43.000(-11,6%)
  • 2
  • 51
  • 1
  • UG
  • Nein
Beschreibung
Κωδικός ακινήτου: 20-301 - Πατήσια Όσιος Λουκάς ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα ημιυπόγειο συνολικής επιφάνειας 51 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1967 με ενεργειακή κλάση Η και διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, - Τιμή: 38.000 €
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα κεντρικό σημείο της Αθήνας, σε μία ήσυχη γειτονιά, κοντά σε σχολεία, αγορά και ΜΜΜ. Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται επίσης οι σταθμοί Κάτω Πατήσια, Άγιος Νικόλαος και Άγιος Ελευθέριος του ΗΣΑΠ, καθώς και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ.


Τα Πατήσια είναι μια μεγάλη σε έκταση περιοχή / συνοικία που ανήκει στον Δήμο Αθηναίων, πιο συγκεκριμένα στην 5η Δημοτική Κοινότητα, και βρίσκεται 3 έως 5 χιλιόμετρα βόρεια του ιστορικού κέντρου της πόλης. Αποτελεί μία περιοχή με πληθυσμό περίπου 100.000 κατοίκων, η οποία διαχωρίζεται στα Άνω Πατήσια και στα Κάτω Πατήσια. Συνορεύει με τη Ριζούπολη, Λαμπρινή, Γαλάτσι, Κυψέλη και Πλατεία Αμερικής. Είναι μια περιοχή με μεγάλη προσβασιμότητα, καθώς εξυπηρετείται από τη γραμμή 1 του ΗΣΑΠ, αλλά και από λεωφορεία και τρόλεϊ. Τη διασχίζουν επίσης, δύο από τους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας, η Πατησίων και η Αχαρνών. Διαθέτει μεγάλη αγορά, σχολεία, ιατρεία, supermarket, τράπεζες και καταστήματα όλων των ειδών, όπου μπορεί κανείς να βρει οτιδήποτε χρειαστεί. Τέλος, σε πολλά σημεία μπορεί κανείς να συναντήσει όμορφα πάρκα και πλατείες που προσδίδουν μία ανάσα πρασίνου στην πυκνοκατοικημένη αυτή περιοχή.



Περισσότερα για τις περιοχές που εξυπηρετεί το γραφείο μας δείτε στο www.yourhomesold.gr
Informationen
andere Merkmale
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
20-301 - 09.05.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
51 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
Untergeschoss
Kosten
Preis
€ 38.000
Energieeffizienz
Baujahr
1967
Zustand
Renovierung notwendig
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Η
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren