Einfamilienvilla Πλατανιάς, Zentrum, Platanias

PlataniasΠλατανιάς
  • € 1.000.000
  • 5
  • 203
  • 3+
  • Nein
Beschreibung
Πολυτελής βίλα δίπλα στη θάλασσα στον Πλατανιά.
Νεόδμητη βίλα με 4 υπνοδωμάτια διαθέτει όμορφο εσωτερικό σχεδιασμό, εξαιρετική τοποθεσία και άφθονη ιδιωτικότητα.
Με εμβαδόν 203 τ.μ. σε οικόπεδο 750 τ.μ., πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη διαθέτει 4 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια, καθιστώντας τη ιδανική για κατοικία ή για επένδυση.
Η βίλλα είναι 203 τ.μ. και μόλις ολοκληρώθηκε. Διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλής ποιότητας φινιρίσματα και περιλαμβάνει θερμαινόμενη πισίνα 35 τ.μ., τζακούζι 5 ατόμων και γυμναστήριο που παρέχει απόλυτο χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Προσφέρει πανοραμική θέα και γαλήνιο περιβάλλον, ιδανική για όσους αναζητούν ένα ήσυχο καταφύγιο δίπλα στη θάλασσα και διαθέτει όμορφους κήπους, θέσεις στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα και εγκατάσταση ηλιακού.
Έχει υλοποιηθεί από πέτρα, γυαλί και επικαλυμμένες επιφάνειες, με μεγάλα ανοίγματα και άνετους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από την παραλία και 4 χλμ. από τον Πλατανιά, το πιο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της δυτικής Κρήτης.
Εκτός από τη μοναδική αρχιτεκτονική αισθητική, η ενεργειακά αποδοτική κατοικία A++ έχει κατασκευαστεί με σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις, όπως ανεξάρτητες αντλίες θερμότητας με ανεμιστήρες δαπέδου λεπτής γραμμής, κουφώματα με θερμοδιακόπτη και ενεργειακά τζάμια και ηλιακούς συλλέκτες που συνδέονται με το δίκτυο διανομής ρεύματος μέσω συστήματος Net Metering.
Αυτή η υπέροχη βίλα απλώνεται σε τρία επίπεδα και τεράστιες γυάλινες πόρτες ανοίγουν στη μεγάλη μπροστινή βεράντα με καλυμμένο εξωτερικό καθιστικό με πέργκολα και άφθονο χώρο για ηλιοθεραπεία και χαλάρωση.
Καθώς μπαίνετε στο ισόγειο, υπάρχει ενιαίος χώρος με κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και ένα διπλό ψυγείο που βγάζει παγάκια, σαλόνι με τραπεζαρία, με τζαμαρία με θέα στην πισίνα. Υπάρχουν επίσης δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο σε αυτόν τον όροφο, το καθένα με το δικό του μπάνιο και μπαλκόνι.
Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, θα βρείτε ένα άλλο υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο και μια μεγάλη βεράντα με ανεμπόδιστη και εκπληκτική θέα. Επιπλέον, υπάρχει μια δεύτερη τεράστια βεράντα με εξωτερικό σαλόνι και τζακούζι 5 ατόμων με θέα θάλασσα.
Το κάτω επίπεδο κάτω από το ισόγειο διαθέτει το τέταρτο υπνοδωμάτιο, μπάνιο, γυμναστήριο με σάουνα και αποθηκευτικό χώρο.
Κάθε όροφος αυτού του ακινήτου έχει τον δικό του ανεξάρτητο ηλεκτρικό πίνακα και ανιχνευτή καπνού και σύστημα συναγερμού. Επιπλέον, κάθε όροφος είναι εξοπλισμένος με κλιματισμό οροφής.
Στο χώρο στάθμευσης υπάρχει φορτιστής αυτοκινήτου, αυτόματο σύστημα ποτίσματος, πέργκολα 33τμ, εξωτερική τραπεζαρία με BBQ και μεγάλο κήπο.
Ο Πλατανιάς είναι ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό που προσφέρει μια ποικιλία από ανέσεις, όπως καταστήματα, εστιατόρια και αμμώδεις παραλίες. Με το μεσογειακό του κλίμα, την εκπληκτική θέα και τη γαλήνια ατμόσφαιρα, ο Πλατανιάς είναι ένας περιζήτητος προορισμός τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες που αναζητούν έναν χαλαρό τρόπο ζωής δίπλα στη θάλασσα. Χαλαρώστε και χαλαρώστε σε αυτή την πολυτελή βίλα απολαμβάνοντας την ομορφιά του Πλατανιά.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 0v-1030.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Informationen
andere Merkmale
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Balkon
Pool
Möbliert
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
944775 - 08.05.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
203 m²
Zimmer
5 (4 schlafzimmer, 1 anderes), 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Balkon
Pool
Möbliert
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 1.000.000
Energieeffizienz
Baujahr
2024
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren