Zweizimmerwohnung Καυκάσου, 102, Nea Kipseli, Kipseli

KipseliΚαυκάσου, 102
  • € 650/Monat
  • 3
  • 75
  • 2
  • 1
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 30.05.2024
Beschreibung
Ενοικιάζεται διαμέρισμα τριάρι, 75 τμ στην Νέα Κυψέλη, πλήρως ανακαινισμένο το 2024, με δυο υπνοδωμάτια, μεγάλη σαλονοτραπεζαρία, μεγάλο χωλ εισόδου ενωμένο με το σαλόνι, κουζίνα, πόρτες, πατζούρια και παράθυρα ασφαλείας και όλες τις νέες προβλέψεις τροφοδοσίας για ηλεκτρικές συσκευές.
Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπτόμενα με διπλά τζάμια και σίτες, η θέρμανση του είναι αυτόνομη με τρία καινούργια κλιματιστικά ενεργειακής κλάσης Α+++ για θέρμανση και ψύξη και δάπεδα από τσιμεντοκονία και φρεσκογυαλισμένα δρύινα πατώματα στις κρεβατοκάμαρες.
Είναι βαμμένο, σε άριστη κατάσταση με μεγάλες ντουλάπες, εσωτερικό με μεγάλο μπαλκόνι, έχει πόρτα ασφαλείας, και ασανσέρ. Τα κοινόχρηστα του είναι σχεδόν μηδενικά, έχει νοτιοανατολικό προσανατολισμό και είναι πολύ φωτεινό.
Είναι 1ου ορόφου σε πολυκατοικία, πολύ ήσυχο και ασφαλές, με ασανσέρ και θέα σε μεγάλο κοινόχρηστο χώρο με πράσινο και δέντρα. Έχει δύο μπαλκόνια με καινούργιες τέντες.

Βρίσκεται σε δρόμο με πράσινο και κοντινά μαγαζιά, ένα στενό από αφετηρία λεωφορείου, κοντά στην πλατεία Κυψέλης και στην Φωκίωνος Νέγρη και πολύ κοντά στο Γυμνάσιο και Λύκειο Νέας Κυψέλης καθώς και κοντά σε Δημοτικό σχολείο. Στον ίδιο δρόμο γίνεται κάθε Παρασκευή και λαική.
Τιμή 650 ευρώ. Πληροφορίες τηλ 6986-006943, 22950-22858 κος Γιώργος.
Merkmale
Referenz
EK-6653579
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
75 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
1° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Balkon
Kosten
Preis
€ 650/Monat
Eigentumswohnungskosten
€ 8/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1972
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
A
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson