Duplexapartment Παλαιόκαστρο, Zentrum, Oreokastro

OreokastroΠαλαιόκαστρο
  • € 400.000
  • 5
  • 360
  • 1
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 09.05.2024
Beschreibung
Κωδικός ακινήτου: 11506 - Ωραιόκαστρο Παλαιόκαστρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 360 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2004 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση pellet, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, φωτοβολταικά, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 400.000 €
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ!

Διατιθεται προς πωληση πανεμορφη μονοκατοικια με φωτοβολταικα (εισοδημα 500-600 ευρω το μηνα απο το φωτοβολταικο και δωρεαν ρευμα.Ετησιο 7000 ευρω. )δυο επιπεδων που γινονται δυο διαφορετικα διαμερισματα 360 τμ π,ληρως επιπλωμενη με μεγαλο κηπο .

Μπαινοντας στην κατοικια συνανταμε το τεραστιο σαλονι με το σκαλιστο μαρμαρινο τζακι .
Η θερμανση ειναι απο πελλετ που ζεσταινει ολο το σπιτι
Διατιθονται Α/C σε ολους τους χωρους.
Οι κουζινα διαθετει ολες τις ηλεκτρικες συσκευες,το μπανιο ειναι μεγαλο με πετρινη επενδυση με μπανιερα υδρομασαζ και κρυσταλλινη ντουζιερα .

Ο πανω οροφος εχει τρεις μεγαλες κρεβατοκαμερες με εσωτερικες ντουλαπες.

Το ημιυπόγειο το οποίο διαθέτει δική του είσοδο λειτουργεί ως αυτόνομο διαμέρισμα σε έναν ενιαίο χώρο (σαλοκουζίνας-δωμάτιο-) και μπάνιο.

Κτισμενο σε ενα στρεμμα ,που εχει μπαρμπεκιου σκεπαστο με πανελ .Η κατοικία διαθέτει έναν πολύ ωραίο κήπο με πέργκολα, αποθήκη και βρίσκεται σε πολύ ωραίο σημείο κοντά σε σχολεία, χώρους πρασίνου, άθλησης και supermarket ,φαρμακειο.


Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Merkmale
Referenz
11506
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
360 m²
Zimmer
5 (4 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Pool
Möbliert
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 400.000
Energieeffizienz
Baujahr
2004
Heizung
Unabhängige heizung, pellets betrieben
Energieeffizienzklasse
A
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren