Zweizimmerwohnung Renovierung notwendig, sechste Etage, Exarchia, Exarchia - Neapoli

Exarchia - Neapoli
  • € 1.000/Monat
  • 4
  • 110
  • 1
  • 6
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 11.05.2024
Beschreibung
Στην πολύφερνη οδό Ακαδημίας, πολύ κοντά στην “καρδιά” των Εξαρχείων, ανάμεσα απ' τις στάσεις του μετρό "Πανεπιστήμιο" & "Ομόνοια", θα συναντήσετε αυτό το βίντατζ διαμέρισμα 6ου ορόφου, που ξεχωρίζει για τους μεγάλους χώρους του, το άπλετο φως και τη θέα του προς την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής και την πλατεία Κάνιγγος από τα μπροστά δωμάτια, αλλά και τον λόφο του Λυκαβηττού από τα πίσω δωμάτια και την κουζίνα.

Συναπαρτίζεται από ένα ικανά ευμεγέθες χωλ, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει και ως αυτόνομο δωμάτιο υποδοχής, μεγάλο σαλόνι/σαλοτραπεζαρία ιδιαίτερα φωτεινό με θέα στην πρόσοψη, το οποίο συνδέεται με ένα δεύτερο δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδανικά ως γραφείο (ή επιπλέον υπνοδωμάτιο κατόπιν διαμόρφωσης). Ένας μακρύς διάδρομος μάς συνδέει με τα υπόλοιπα δωμάτια του διαμερίσματος, αυτόνομη, πλήρως λειτουργική κουζίνα, κλασικό μπάνιο με επισμαλτωμένη μπανιέρα, μικρή αποθήκη (που υπάρχει δυνατότητα να μετατραπεί σε WC) και 2 υπνοδωμάτια με παρκέ και εντοιχισμένες ντουλάπες.

Στα πλεονεκτήματα του διαμερίσματος εντάσσονται ο ανατολικομεσημβρινός προσανατολισμός, η πρόσβαση σε μπροστά και πίσω μπαλκόνι, τα κουφώματα αλουμινίου με τριπλά τζάμια θερμοδιακοπής, καθώς και η ύπαρξη ευρύχωρου παταριού.

Το ημιανακαινισμένο αυτό διαμέρισμα θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ιδανικά επίσης ως επαγγελματικός χώρος ή μικτός χώρος, γραφείο και κατοικία μαζί.
Merkmale
Referenz
W-02SJ9G
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
110 m²
Zimmer
4 (2 schlafzimmer, 2 andere), 1 badezimmer
Etage
6° Etage
andere Merkmale
Alarmanlage
Straßenseite
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 1.000/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1965
Zustand
Renovierung notwendig
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren